Mňa dnes potešilo že som si konečne poriadne poupratoval izbu a zbavil ju aj od toho posledného znka prachu. Dokonale som vyleštil všetky zrkadlá, okná! HneĎ sa tu cítim oveľa lepšie!
dnes ma potesilo mnoho veci... prvykrat v tomto roku som jedla hrach.. potesilo ma, ze som znova videla "moje" mesto bez ludi (hoci tam boli) s podobiznou ako v starych filmoch....
Okrem toho ze som vdacna ze ma rodicia nechali spat takmer do dvanastej, tak teraz, sediac v autobuse domov, na ceste z koncertu kde som bola s bratrancom, som si uvedomila aka som vdacna za svojich priatelov. (konkretne ked ma bratranec nechal ist samu mestom takto v noci, tak som si spomenula na Zayla, ktory mi raz o deviatej volal ci som sa dostala ziva a zdrava na autobus, pretoze ma nemohol odprevadit az na zastavku. A presne taketo "drobnosti" ma v zivote neskutocne tesia )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
(an)cura to bola otazka pre mna
vivat konzumná prefajčená spoločnosť...