@bilionaris je viacero takych .. myslim, ze 90% chlapov nema problem s vydrzou, len je to stale tercom posmechu a prevlada dogma o tom ako zena moze sexovat hodiny a chlap zvladne ledva minuty. Sam som velakrat mal problem s tym, ze baba nevladala uz a ja stale nic. Kamarat tak ustval "profesionalku" po niekolkych hodinach.
Aj by som nieco napisal ale nebudem tu pisat velmi o sebe.
Nieje dôlezite ako dlho a kolko rat sa ty zrobis. Ale ako vies uspokojit partnerku.
Odskusane mam tak ze 2-4x partnerke staci.
@sisi092 Štatisticky môžem zhodnotiť, že žena sa bežne spravi pri sexe cca. 2-3 krát za hodinu (moje skúsenosti). Čo výsledne značí že ak táto jeho imaginárna kamarátka sa nespravila 21 krát tak to nebylo búhvi co
Vidím že mi neverííte sám som tomu neveril ... na druhú stranu však viem ovládať svoje telo teda viem sa spraviť aj za 15min aj za moj terajši rekord 7 hodín.
A baba je fakt že pekná len tiež trochu zvrhláá jak ja
@candy36 Zas ty? Teba sa človek nezbaví proste
Neviem ako ty či si mala potrebu predstierať ak vôbec bol niekto kto by ti dal/dala. Po minulej diskusií neviem či inklinuješ viac mužom alebo ženám. Ja som zatiaľ nemal takú čo by predstierala lebo vždy sa snažím robiť všetko preto aby som partnerku uspokojil. A viem rozoznať ak by predstierala nejaka Ale kľudne ti opíšem môj intímny život: Sex trvá cca. 30- 90 minút -> kladiem dôraz na predohru proste uplne ju nabudiť -> detaily vynechám ale dbám o čo najväčši rajc pre ženu a pri tom kým ja som (bohužiaľ mi to trvá) sa holka aj min. raz ak nie 2-3 krát nespraví ideálne je naraz sa.
A kľudne napíš p*čovina aspoň sa nenudím
Čím viac komentov pridávate,tým viac týchto trollov,fejky a podobné zjavenia podporujete...keby to každý ignoroval,prestalo by ich to baviť a sami by z birdzu odišli
@rocafella vážne nemám potrebu čítať takéto detailné popisy tvojho viac či menej reálneho milostného života, štatisticky dosť veľké percento žian nikdy orgazmu nedosiahne a ver mi, že by si nerozoznal, keby to predstierala
@candy36 dobre v pohode ja sa s tebou ani nechcem hádať ani nič. Viem, že mnoho žien nedosiahne a priznám sa mal som aj takú čo pri normálnom sexe nikdy nedosiahla s nikým síce lízing to zmenil. A takto na to aby som s niekym spal potrebujem dotyčného poznať, dôverovať mu. A určite nie s niekým kto by sa pretvaroval čiže nevidím dôvod aby mala žena predstierať radšej poviem nech si povie ako to chce Len toľko k tomu Krásny deň slečno
@rocafella asi takto: ja som sa pretvarovala aj po 2 ročnom vzťahu už len preto že sa mi to nechcelo riešiť a nebolo to pre mňa dostatočne dôležité na to, aby som to riešiť začíala.
Podotýkam, že vzťah nech bol aký bol tak bol založený na veľkej dôvere len v tomto proste...načo. radšej nech má chlap zo seba dobrý pocit.
takže asi toľko k tomu odomňa.
pekný deň aj tebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Nemožné, pochopím 2, 3hodiny. Ale 7hodín, nemožné.
Aj keby si bral nejaké prášky, nemožné.
- *well, that escalated quickly* :-S :happy: :letim:
@8 @mm47 ten 1.gif je odkial, tiež GoT ?
Nieje dôlezite ako dlho a kolko rat sa ty zrobis. Ale ako vies uspokojit partnerku.
Odskusane mam tak ze 2-4x partnerke staci.
A baba je fakt že pekná len tiež trochu zvrhláá jak ja
Neviem ako ty či si mala potrebu predstierať ak vôbec bol niekto kto by ti dal/dala. Po minulej diskusií neviem či inklinuješ viac mužom alebo ženám. Ja som zatiaľ nemal takú čo by predstierala lebo vždy sa snažím robiť všetko preto aby som partnerku uspokojil. A viem rozoznať ak by predstierala nejaka Ale kľudne ti opíšem môj intímny život: Sex trvá cca. 30- 90 minút -> kladiem dôraz na predohru proste uplne ju nabudiť -> detaily vynechám ale dbám o čo najväčši rajc pre ženu a pri tom kým ja som (bohužiaľ mi to trvá) sa holka aj min. raz ak nie 2-3 krát nespraví ideálne je naraz sa.
A kľudne napíš p*čovina aspoň sa nenudím
Podotýkam, že vzťah nech bol aký bol tak bol založený na veľkej dôvere len v tomto proste...načo. radšej nech má chlap zo seba dobrý pocit.
takže asi toľko k tomu odomňa.
pekný deň aj tebe.