Pozerá niekto seriál Za sklom? Chodí na Jojke každú stredu. Podľa mňa dosť dobrý seriál na to že je slovenský. Ale zaujímalo by ma čo si o ňom myslíte vy Myslíte že sa vyrovná aj tým zahraničním seriálom?
Mne sa páči, akurát niektoré veci ma tam štvú, ale to sú typické filmárske chyby. Choreografia niektorých bitiek sa snaží byť strašne realistická Krav Maga, ale úprimne, vyzerá to hrozne, ba až trápne. Tiež ma zabil citát tej ich šéfky: "Vyhrážal si sa podozrivému s odistenou zbraňou!" Totiž zbraň, ktorú mu držal pri hlave bol Glock a ten nijaké poistky nemá... Inak sa mi páči a poctivo sledujem. A tiež thumbs up za natáčanie v OFA gyme.
videla som len dve časti ale chystám sa to dodatočne pozrieť. Tie dve sa mi páčili a najviac hláška koleníka keď sa ho žena spýtala či može ísť s ním a on : Chceš ísť s nami za kurvami ?
začala som to pozerať, súhlasím s tebou, na to že sk produkcia celkom fajn preto som tomu dala šancu, síce sa to zatial k zahraničným neblíži, ktovie, možno raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme