"Ospravedlnte vypadok tajnych sprav. Z dodovu zrychlovania sluzby (kedze niektore veci isli pomali) prave upgradujeme system sprav. Ocakavame ze problem sa vyriesi v priebehu 1-2 hodin. Tvoj BIRDZ. Chceme to urobit lepsie, aby ti to lepsie fungovalo."
mno a mna tu bude niekto ucit gramatike...boze niektory tolko upozornuju a pritom oni sami robia tie najvacsie chyby...to sa netyka tejto spravy, ale ty ktori vedia vedia
hej jasne keby sa všetci vysrali na gramatiku a nikoho by to nesralo, to by aj tak potom tak vyzeralo, ze bi sme mi tu na birdze pisaly takto a kebi tu niekto prysiel chital bi sa za hlavu ze co je to tu za banta tupich hlav
no nepokakaj sa ... su gramaticke javy ktore su vseobecne zname napriklad pomaly ok to by som nikdy s i nenapisal ale pre boha kto tu vie gramatiku dokonale ? kludne mi spocitajte pravopisne chyby v prispevku ktory prave pisem mne je to uplne u riti pretoze to vobec nepovazujem za dolezite a co viac ani svoju vlast nemilujem kto ma ukamenuje ? podla mna je slovensko len trapny pozemok na ktorom zije grupa obmedzenych idiotov cest vynimkam ktorych nie je malo
akoze zavazne gramaticke chyby mi vadia ako napriklad ypsilony a makke i, ale hadat sa kvoli ciarkam je picovina podla mna.. detial odtial odtial.. som zo strednej uz par rokov studujem cudzie jazyky tam je ta interpunkcia ina a myli sa to hodne, takze ak chce do mna niekto jebat za ciarky tak sorry ale je to trapne.. ak niekto napise vetu dobre s ciarkami, ale s hrubkami jak hovado, podla mna to je horsie ako ked niekto napise vetu bez chyb, ale s pokazenou punctuation.
no neviem mne ide gramatika raz tak raz tak ja neviem pisat hlavne ciarky a niektore chyby ktore pisem urobim schvalne alebo na to kaslem aj ked to napisat viem ..
ale zase daktori to az moc prehanate ked spicujete blog len koli gramatike uz som to videla .. ako dobre nemalo by to byt ale zase tak vazne to neberte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
btw netrva to uz aspon 5 hodin?
a už je večer!!
DPC
ludia !!! co ste to za Slovaci, ked ani pisat niektori neviete ??
ale mier s vami
- áno nudím sa.
fakt to uz aj mna sere toto!
Mimochodom; Na posledy TS-ky nešli niekoľko dní. :;
Budte radi že vám chcú dobre - inak by sa do žiadneho zlepšovania databázi nepustili
pomaly
ocakavam, ze
.................
len 3 chyby som našiel (diakritika sa nepočíta)
ale zase daktori to az moc prehanate ked spicujete blog len koli gramatike uz som to videla .. ako dobre nemalo by to byt ale zase tak vazne to neberte