predvcerom som pozeral na jednej regionalnej tv nejaky "zabavny" program, kde vystupoval.. ja som od toho oci nevedel odtrhnut, ake to bolo hrozne, trapne a neskutocne amaterske. ale dochodcom v sale sa to pacilo
To je ten magor, čo chce dať dieťaťu meno Jakub Jakubec? (Nie, žeby mi to vadilo, ale podľa toho si jedného pamätám ...)
To bol dosť slušný egoista, jeho narcizmus šiel až za hranice uveriteľnosti, ja som sa striedavo prikláňal k raz k názoru, že ten človek je faktický debil a raz k tomu, že to musí niekoho parodovať, lebo taký debil ani nemôže existovať ...
Bohužiaľ to je už len pocit, čo mi z neho ostal a čo presne som v jeho podaní videl si už nepamätám
ja si este pamatam ako bol na Kuul TV co mal jopo, ale az na tom na jojke..aj s darou rolins..asi tak 3-4 roky dozadu, a riadny trapoas...a zevraj chce kandidivat na prezidenta neviem kedy...
ahaaaaaaaa už viem. No šak je to trnavák, pojem sám o sebe ale aj tak je lepší moderátor ako všetky tie blondínky na markíze. Akurát že považovať tie "moderátorky" ako základ k nejakému porovnávaniu je tiež scestné.
"Aktívne podniká v hoteliérstve, publikuje, po večeroch zabáva ľudí, je televíznym producentom, vydáva iné aj vlastné cédečka, a stihne sa angažovať aj v politike." ved to je SUPERMAN
jaaaj, tohto si pamatam este z telerana, ked tam bol ako host. vlastne, @geordie ma naozaj pravdu, je to superman necudo, ze moderatorka vtedy skoro vybuchla od smiechu pri rozhovore s nim, musela to poriadne maskovat.
@ems nebyť mojich zbrklých reakcií, hlasoval by som rovnako teda oficialne presúvam svoj hlas na prvú možnosť, lebo som až teraz precitol, svetlo zalialo moju tmavú dušu. chuck norris je loozer, Eva a Vašek sa ani nechytajú, nech žije MARTIN JAKUBEC
Neviete náhodou niekto kde bude niekedy vystupovať? TO SI NESMIEM NECHAŤ UJSŤ
nie to vianocne vydanie? to bolo paradne, najma ten skvely spevak, ktory na uzasne originalnu melodiu spieval piesen s uzasne originalnym textom, nieco ako, viaanocee, vianocee, prichadzaju k nam, viaanocee,,... kraasne biele vianocee..
Ja neviem, asi minútu ma to bavilo, pri pomyslení na to, že chce kandidovať na prezidenta, ale keď som videl, že ani rozprávať nebude (čo bola strašná škoda, lebo na to má fakt talent ) tak to šlo preč, videl som tam len jak tam hral jednu pesničku na trúbke, samozrejme, že to malo originálny text, ak sa nemýlim jedna veta o slovenskej zemi dookola ...
Jakubec sa mi páči!!! Klobúk dolu, boli sme včera v luxusnom hoteli Bonbón na gala Silvestri s celou patriou. Vážení, poviem Vám ten chlap je guľový blesk a je to výborný showman. celý večer moderoval, zábaval ľudí, tancoval ako divý, strhol všetkých mladých ktorí ho žrali ... bolo tam asi 400 hostí a každý sa super bavil. a mal so sebou výbornú kapelku Akcent, hrali úplne všetko. A vedeli ste že Jakubec hraje na bicie?? boli dvaja bubeníci a to ste mali vidieť akú show tak robili... boli tam aj televízie robili s nim rozhovory .. no jednoducho skvelý človek, preto reagujem že ho skôr tu ohovárate a neviem prečo, poviem aj známym sem nech ho trošku podporia .
ešte hrá aj na bicie? OH MY GOD I`M GOING TO CUM!!! on vie všetko. ešte nech uzdraví pár smrteľne chorých a môže kandidovať na ježiša @26@ems beriem ťa za slovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
má DVE vysoké školy
To bol dosť slušný egoista, jeho narcizmus šiel až za hranice uveriteľnosti, ja som sa striedavo prikláňal k raz k názoru, že ten človek je faktický debil a raz k tomu, že to musí niekoho parodovať, lebo taký debil ani nemôže existovať ...
Bohužiaľ to je už len pocit, čo mi z neho ostal a čo presne som v jeho podaní videl si už nepamätám
Jadrankina "sláva" náhodou zo spomínaných "umelcov" vyhasla najnedávnejšie
Ale fakt pekne vyzerá tá relácia, založená na jeho vtieravosti a producírovaní sa hudobných skrachovancov
Neviete náhodou niekto kde bude niekedy vystupovať? TO SI NESMIEM NECHAŤ UJSŤ
Paráda
Len toľko,majte sa caw
juro
@26 @ems beriem ťa za slovo
A ja by som tak rád podebatoval o kultúre
Ja som síce skoro nikdy v žiadnom hoteli nebol, ale už asi tuším do ktorého ani nikdy nepôjdem
A v rámci snahy o uchovanie toho kúska duševného zdravia čo mi ostal to ani nehodlám meniť