Choď niekam kde je veľa ľudí.
Keď veľa ľudí tancuje, tak sa tam len vtrep a tancuj si jak ti je príjemné, nikto ťa nesleduje, je tam veľa iných ľudí čo tiež tancuje. Skôr by si bol divný keby netancuješ
Zabaviť sa do klubu, a prečo? Ja to vážne nechápem. Je tam veľa ludí, veľa opitých ľudí, podpriemerne inteligentných kreténov. Nechoď nikde a hotovo, radšej sa venuj inej činnosti, hlúpych ludí je na svete dosť, nemusíš sa k ním pridávať.
@7 this. len musis posobit sebavedomo. ze tam stojis, lebo je to tvoja volba tam stat. ze keby si chcel tancovat, tak si viac nez schopny tancovat, ale ty si sa rozhodol, ze tancovat nechces. ak to dodrbes, tak budes vyzerat ako creep a niekto ta zbije.
Ja síce do klubov nechodím, ale keby som chodil skôr by som nejakú pozval na drink a možno s ňou vonku pokecal, teda aj vnútri keby nedávali 100dB ale to je vždy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Keď veľa ľudí tancuje, tak sa tam len vtrep a tancuj si jak ti je príjemné, nikto ťa nesleduje, je tam veľa iných ľudí čo tiež tancuje. Skôr by si bol divný keby netancuješ