No takže. Kamarátka má cez výkend voľný byt a pozvala ma ku sebe. Už dlchšiu dobu sa stretávame a bavíme, dávame si masáž atď.. Ona to po mne chce. Ale viete. Len tak zhurta na to to nieje ono.. Neviete mi poradiť nejaké erotické hry pre dvoch?
@uspavanocka Tak ked nevie kam z konopy, tak som mu chcel pomoct. Aj ked ho nepoznam, mam uz teraz zle sny, ze to cele dojebu a umrie jedna lesna vila...
@nobile ale ty si nepochopil toto fórum, že ? On sa pýtal na hry, ako sú napr. tie kocky s polohami+miestami, kde máš mať sex, alebo harašeníčko a tieto záležitosti
@passarinho ehm, podľa mňa si to už posral Ja som väčšinou "ponúkla" chalanovi masáž len vtedy, keď som to od neho fakt chcela, a nebol problém rovno "ísť na vec"...lebo ani z mojej strany to akosi nebola "normálna masáž" a keď ma potom masíroval on, tak...čo ti poviem, zašiel už všelikde, "akože v rámci masáže"
Ja neviem, ako ty, ale ty bežne "iba kamarátky" od ktorých nič nechceš masíruješ? A oni teba? Už si sa mal dávno na ňu "vrhnúť"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Vypi ju ked uz bude dost vlhka...
Ale kym k tomu vsetkemu prijdes, tak ju zacni hladit.
Po ramenach, bozkavaj ju na krku, na ramena (strnisko, strnisko!)
Hlad jej stehna, prsia, oblizuj jej bradavky, ruka musi byt jemna, hladiva, skoro az stekliva...
A ked zacne nadherne, prerivane dychat, tak ju zacni lizat cez gatky
Potom sa jej dalej pusou staraj o picku.
Vypi ju, hlad jej dalej stehna, brusko obcas sa vrat k prsiam a ked uz to ona nezvladne, sama sa pusti do tvojho konara...
Simple as that. V skratke povedane, maznajte sa
@fluptak nie, nie.
Som uz presne 6 dni bez zenskej naklonnosti...
Akurat som na cestach a nejak nemam chut zbierat to co dialnica vyvrhla
"umrie jedna lesná víla" síce to nechápem
ale "nemám chuť zbierať, čo diaľnica vyvrhla" ma rozsekalo
so mnou.
bez teba
@8 znie to tak ako keby si mal na to strašnú chuť
@nnatka no nemal som na to strasnu chut, ja som uprimne chcel pomoct mladasovi
Algoritmus, ktory som popisal v @8 mi vzdy pomoze rozhycovat partnerku
Vlastne ono uplne nepochopitelne castokrat staci iba to, ze jej zacnem hladit ramena...
Dam jej na krk nezny bozk, zase ju hladim a zase bozk a ono jak mam bud bradu, alebo strnisko, tak sa niekedy ani nedostanem dalej
Proste sa skoro okamzite zacne triast, prejde chvilka a uz ho ma v puse a stara sa o mna
A mna to v hlbke duse dost serie, lebo ja sa radsej staram o co najlepsi pozitok pre zenu, o vlastne potesenie mi ani tak nejde...
No najhlavnejsie je, ze neumieraju lesne vily, ked sa ja chystam do sexualneho dobrodruzstva
A som rad za vsetkych Vas, ktorym som spravil nejake chute...
Ci uz maznave, sulozive, alebo chute do jedla.
A ináč...k priateľke si brávaš aj pohár, alebo len slamku ?
Mám pre teba tip...kúp putá Potom sa dostaneš aj ďalej...ale keď ju odpútaš takú dobre vyhecovanú predtým, ako ju spravíš, tak za ňu neručím
Len podbradnik a pustim sa do nej ako do hamburgera
(Nie, ani ten podbradnik si neberiem :/)
No napadlo ma to uz, priviazat ju..
Zatial akurat nebola prilezitost, snad sa nabuduce lepsie pripravim
V @30 sa mi paci, ako uvazujes
Uprimne povedane, uz mam za sebou nejake to BDSM, ale s inou partnerkou
@antifunebracka @31 to maximalne s takym materialom, ktory dialnica vyvrhne sa da uskutocnit
Na co pohar?
Ale chce sa mi spamovat forum aj nadalej
@passarinho ehm, podľa mňa si to už posral Ja som väčšinou "ponúkla" chalanovi masáž len vtedy, keď som to od neho fakt chcela, a nebol problém rovno "ísť na vec"...lebo ani z mojej strany to akosi nebola "normálna masáž" a keď ma potom masíroval on, tak...čo ti poviem, zašiel už všelikde, "akože v rámci masáže"
Ja neviem, ako ty, ale ty bežne "iba kamarátky" od ktorých nič nechceš masíruješ? A oni teba? Už si sa mal dávno na ňu "vrhnúť"