ked som pozeral bratislavufilm tak tam spominali nejake zabavne podniky "Gotka" a "U-cko" a mna by zaujimalo ze ci tam tie podniky nazaj su a ak ano tak by som chcel iba vediet ich adresu (nazov ulice). Lebo ked pod do BA na aute tak by som sa tam zo zved
Gotko bolo myslene namestie.. neviem ako sa vola normalne Namestie slobody? a U-cko je Subclub, je v bunkri pod hradom, kusok od hradze.. nie som GPS ale viem kde co je =D zial neopisem detailne
Gottwaldak ... mladez a socialne slabsi obcania naliaty alkoholom povalujuci sa po lavickach na svojho casu jednom z najvacsich namesti.
U-cko ... stare pivnice pod hradom, kam sa najprv nastahovali bezdomovci, neskor bolo cielom ich odtial dostat prec, niektore vchody sa pozavazali zeminou a kamenim z vykopov na stavbach a odvtedy tam je to, co tam je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
hej, Gotko je Námestie Slobody (bývalé Gottwaldovo)
a U-čko je Subclub, Nábrežie armádneho generála Ludvíka Slobodu, hneď pri Židovskej
U-cko ... stare pivnice pod hradom, kam sa najprv nastahovali bezdomovci, neskor bolo cielom ich odtial dostat prec, niektore vchody sa pozavazali zeminou a kamenim z vykopov na stavbach a odvtedy tam je to, co tam je.
takých sedem osem rokov dozadu to tam pekne žilo každý piatok
potom začalo to mládežnícke slopanie verejnosti vadiť
dnes sa tadiaľ furt premávajú policajti akoby to bola bežná vozovka
Ak si myslíš že v Účku bude to, čo v Bratislava filme, tak tam ani nechoď