Stáva sa mi dosť často že pri rozhovoroch/písaní s dievčatami nahodím tému otázkou a dievča len nutne odpovie typom odpovede ano/nie nahodím dalšiu a dalšiu zopakuje sa to isté proste stále zabijú okamžite každú tému. Sám sa cítim akoby som viedol monológ
a mozno kladies zaludne otazky ako napr. "mas rada anal?" alebo "aj hltas?" alebo "aky bol ten rozchod?" alebo "veris na illuminatov?" alebo "co si myslis o inflacii v Japonsku?". ale to je len moj odhad, ja s tym skusenosti nemam.
@antifunebracka Ty čo máš stále s tou krásou však sam si špata a druhých posudzuješ to nepochopím.
@4lex Héééj samé od seba napíšu že chcú si popísať, ja sa opýtam a o čom, čakám že niečo nahodia ale príde mi len "Len tak" akože čo máš na to napísať? Je to celé čudné stále iba čakajú že im budem klásť otázky.
@marianka555 Tak o čom sa chcú rozprávať keď nie o záľubách a svojom živote?
@creeson skopiruj sem nejaky modelovy priklad chatu s hore uvedenym druhom ženy, ktory odpisuje na pol huby len osvetli to viac, tak len každy hada, že čo asi
možno píšeš s nesprávnymi dievčatami, ak sú to tie, čo len rozoberajú súkromie ostatných a zmôžu sa len na prízemné reči, od takých ťažko dostaneš rozvitejšiu a hlavne zmysluplnú odpoveď.
mne sa to tiež stáva,takým ludom proste neodpisujem tiež nechápem aký zmysel má napísať niekomu a následne dávať také odpovede typu áno/nie poprípade smajlíkov
inak podľa mňa tiež nie si škaredý, hl. tá posledná fotka je fajn, len z tých fotiek, čo som videla, mi to tak prišlo,že si neveríš. ale možno to tak nie je, je to len môj osobný prvý dojem.
Mňa chatovanie vždy strašne nudilo, nebaví ma to. Stále tie isté otázky najprv ahoj ako sa máš a potom čo si dnes robila? ja nepotrebujem hovoriť niekomu cudziemu čo som robila a tiež pochybujem že ho to naozaj zaujíma.
inak ja tiež dosť veľa improvizujem, bavím sa o hudbe o filmoch o dni, prosto ono to záleží aj od toho druhého ja napríklad niekedy tému preruším a potom sa zozbiera sama smiley: a zase napíšem.
neboj sa, ja s tým problém nemám a hl. nie som typ človeka, čo stále vysedáva na nete a s niekým píše, občas to dobre padne, ale inak uprednostňujem rozhovory vonku zoči voči
Baaaj d veeej... Ja dievcatam absolutne nerozumiem - to ako sa snazia byt niecim zaujimave, alebo ich nic nezaujima (okrem toho co si oblecu, alebo co im kto "lajkol") (och)
@creeson no tieto témy sú nudné, ale keď stojí reč, tak to aspoň nakopnú inak záleží prečo to chceš vedieť, chceš tie holky "zbaliť"? alebo len tak? tak musíš sa pýtať otázkami typu: ako sa cítiš? prečítaj si jej blog a diskutuj o ňom to zaberie, alebo okomentuj jej fotky, vypytuj sa ako to robí, že dobre fotí, že dobre píše a pod. Je to strašne inviduálne. Ale máš sa zaujímať o druhého, pritom nenudi´t, zavtipkuj, inak o tom je aj kniha ak si chceš zlepšovať komunikáciu "dale cornegie jak získat pratelé" či dajak tak
@mikki3012 Aj mne to tak pripadá ako keby tie dievčatá čakali že im pošlem niečo na facebookovú nástenku a pritom stojíme vedľa seba. Pritom ani na FB nechodím.
@lucifer1504 Presne tak to funguje i u mňa napíšem/poviem zábavný kilometrový text a dostaneš za to smajlíka/úsmev no aká reč sa už len dá na to nadviazať.
No tak s nimi rozoberaj cudzie sukromie..potom ti budu odpisovat ..alebo bud uchylny ako tuto niekto uz spomenul, pre niektore je to fakt zaujimava tema
@limetkajaja Nie to je aj napr. baba v reály v tvojom veku
A to s tými oné vecami si nemusela keď som táké veci naposledy počul od kamaráta pomerne nahlas sa tú otázku pýtal na rušnej ulici v KE keď išli okolo baby tak som sa červenal že som skoro umrel. Také ja vážne nemusím
A ja som si myslel, že tento problém mám len ja Mne sa tiež stávalo alebo ešte aj stáva, že ma baby odbíjajú takými krátkymi odpoveďami, ale vtedy aspoň zistím, že to nemá zmysel. Asi mám proste len zlý výber báb Ale žeby zase som nevyznel úboho, nájde sa aj pár báb, s ktorými mi ide debata ako po masle Škoda, že je ich len pár
@creeson buď ich nudíš a nezaujímaš ty, alebo ich nudia a nezaujímajú témy ktoré nahadzuješ (a ak to robíš konzistentne tak skôr či neskôr ich na základe toho pravdepodobne začneš nudiť a nezaujímať aj ty sám), alebo v danej chvíli nemajú náladu/čas/chuť písať, alebo ich rušíš pri sexe s priateľom prípadne náhodnou známosťou, alebo sú dané ženské nudné nezaujímavé osoby ktoré sa na tvoje nenudné a zaujímavé témy proste nechytajú. to ti to fakt nedošlo samému?
Ja si myslím, že konkrétne tú babu si len vystrašil svojim prístupom...Na jej mieste by som od teba už nič nechcela a tiež by som ľutovala, že som sa s tebou dala do reči a tak sa jej nedivím, že zaspätkovala. Proste si na ňu tlačil s tým ŠTB vypočúvacím postojom a ona sa len podľa mňa nudila a prišiel si jej možno sympaťák a stačilo možno neklásť otázky ale len povedať jednoduchú oznamovaciu kľudne debilnú vetu, Vyzeralo to totiž z jej strany ako trochu riskantný pokus nájsť spriaznenú dušu...Možno bola nesmelá, Možno nezvykne písať chalanom tak často ako ty dostávaš takéto neurčité požiadvaky o ničom...Možno to len chcela vyskúšať a povedala si, že jej nestojí za to, ked´ k nej pristupujú ako k zločincovi, ktorého motív treba hned´ zistiť (pretože asi ani nevedela čo robí, pokiaľ si sa jej páčil napr. podľa fotky a len tak dúfala, že z toho bude nejaké kamarátstvo alebo to riskla a naozaj nemala za lubom nič len vedieť, kto je ten fešák na foto...ale nie si fešák. to sú len moje predpoklady, o čo mohlo ísť na základe podobne neuveriteľných failov...). Chápeš...dalo by sa to zhrnúť vetou, že nevedela, čo chcela, ale chcela to s tebou.
@creeson nie niečo čo keď si prečíta má chuď sa pousmiať, a odpísať niečím dlhším ako len ano a nie Mám kamaráta s ktorým sme si písali pol roka, a ani raz nepadla otázka ako sa máš, čo robíš, ....bla bla a to tiež sme sa na začiatku nepoznali. Ale jednoducho sme mali témy ako napríklad. Veríš v ufonov? DDD a nakoniec s toho bola dvojhodinová temá: ) ale asi je pravda že to v tom človeku musí byť aby vedel zaujať
@creeson ach nevšimaj si tie deštruktívne komentáre...nie si ani špatný, ani nudný, a isto ani málo kreatívny..
Ja napríklad nemám celkovo rada písanie si cez internet, a hned mi všetky tie otázky zneju umelo a "ako sa mas" je oveľa horšie ako ked sa ma to normálne niekto spýta..Radšej skus osobnu komunikáciu a kašli na takéto chatovanieee..
a vobec, moc sa sustredis na B., najdi si real life kamosov. ludia odtialto budu pre mna navzdy len birdzaci a hoci mam daktorych rad, nikdy sa nevyrovnaju kamaratom zo skoly ci inym, ktorych som nespoznal cez net
no, čo si tu dal ten rozhovor.... ona bola napríklad z niečoho zúfalá a potrebovala sa s niekym len porozprávať, ale ty si ju hneď odbil tým čo by si rada- to vyznie ako keby ťa otravovala tak sa nečuduj že sa zháčila, a potom si ju zasa nepriamo odbil, tak sa nečuduj, že ti napísala, že jej už nemáš písať
a prikláňam sa tiež k úchylnostiam, ale to len pri tých čo to vedia, lebo minule mi vypisoval jeden chalan tiež také kraviny a bolo jasné, že je nadžaný, a začal hneď v prvej vete uchylnosti.... tak sa mi s ním nechcelo baviť a tiež som mu odpisovala iba áno a nie, ale zasa mám kámoša s ktorým sa super bavíme a väčšinu času o úchylnostiach (ani neviem ako, ale vždy sa k nim dostaneme)
ja suhlasim so sapphirizing v @80 tke, je to sice trochu rozpisane. ale mozno sa jej pacis. chcela len kontakt, aby si ju zaregistroval. aby ste sa spriatelili whatever..
inak fakt nvm, inak by mi to ani zmysel nedavalo. neotravujem sa zbytocne pisat, kam nechcem.
a bolo to mega dlheeee a ja som to cele precitala aach!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
alebo skús s ňou ísť von radšej!!!!!!!
alebo ich záľuby sú tie cudzie súkromia
@4lex Héééj samé od seba napíšu že chcú si popísať, ja sa opýtam a o čom, čakám že niečo nahodia ale príde mi len "Len tak" akože čo máš na to napísať? Je to celé čudné stále iba čakajú že im budem klásť otázky.
@marianka555 Tak o čom sa chcú rozprávať keď nie o záľubách a svojom živote?
"Cau, srala si?"
"Aky mas nazor na análny sex?"
"Aky mas nazor na nekrofiliu....?"
alebo možno sa príliš vtieraš a ich to otravuje.
sice nie som moc komunikativna, ale pokial mam zaujem, snazim sa odpovedat aspon trochu lepsie
a ak kladies otazky na ktore sa da len odpovedat ano/nie, tak co ine cakas za ti odpovedia?
a ked sa opytas na zaluby, tak ti nic neodpisu? na ake husy ty mas stastie
Alebo pises nejakym hlupaniam, ktpre nic okrem ano/nie nevedia.
Poradit ti neviem.
neboj sa, ja s tým problém nemám a hl. nie som typ človeka, čo stále vysedáva na nete a s niekým píše, občas to dobre padne, ale inak uprednostňujem rozhovory vonku zoči voči
Baaaj d veeej... Ja dievcatam absolutne nerozumiem - to ako sa snazia byt niecim zaujimave, alebo ich nic nezaujima (okrem toho co si oblecu, alebo co im kto "lajkol") (och)
Tak s nimi nestracaj cas
@emmadell skvele. myslim teda, ze s tebou by sa dalo super pokecat aj o illuminatoch (ak by si zrovna bola online).
veď kľudne píš
Jedna mi tuna napísala že :
Ona: Ahoj
Ja: Ahojky, čo by si rada
Ona: Popísať
Ja: A o čom?
Ona: Len tak
Ja: Čo by malo byť to len tak?
Ona: Neviem
(túto časť - nepamätám detaily zase dajaké handrkovanie okolo toho neviem)
Ja: Nič nieje len tak. Dievčatá len čakajú že ich budem vypočúvať jak Štb-ák.
Ona: tak nepíš
Ja: To nie ja som napísal chcem si písať ale neviem o čom
Ona: Už mi nepíš
Však mohla napísať aspoň tú najväčšiu sprostosť čo každá píše že "Ako sa máš" A hneď je o čom písať. Dievčatá sú čudné
-Hello
Hey, have you got time now ? You have got me to your friends 3 months but we chatted maybe 2-3x
-Yeah I have
I wasn´t be here, but I am very, very happy and lucky Today I ***** (nemusíte všetci vedieť čo som dnes robila) , really
-wow
how are you?
-fine
me too today I was 1. time in high-school You´ll go to 2. grade? When start your school?
-17.september
no a dopisujte si takto :/ (jej odpovede sú označené -
Inak ty si z ďalekého východu: Nebodaj jak Matka Tereza z Kalkaty
ked si pisem ja...tak napr. sral si dnes uz?
-ó,áno..moj exkrement mal taký a taký tvar a ty?
-áno,ja som tiež vykonala už svoje potreby a bolo to také a také
a vieš..jakože normalne konverzujeme ..potom sa presunieme na temu zachody,zachodove misy..a je to fajn debata
A to s tými oné vecami si nemusela keď som táké veci naposledy počul od kamaráta pomerne nahlas sa tú otázku pýtal na rušnej ulici v KE keď išli okolo baby tak som sa červenal že som skoro umrel. Také ja vážne nemusím
Ja napríklad nemám celkovo rada písanie si cez internet, a hned mi všetky tie otázky zneju umelo a "ako sa mas" je oveľa horšie ako ked sa ma to normálne niekto spýta..Radšej skus osobnu komunikáciu a kašli na takéto chatovanieee..
a prikláňam sa tiež k úchylnostiam, ale to len pri tých čo to vedia, lebo minule mi vypisoval jeden chalan tiež také kraviny a bolo jasné, že je nadžaný, a začal hneď v prvej vete uchylnosti.... tak sa mi s ním nechcelo baviť a tiež som mu odpisovala iba áno a nie, ale zasa mám kámoša s ktorým sa super bavíme a väčšinu času o úchylnostiach (ani neviem ako, ale vždy sa k nim dostaneme)
jj ja som tak kedysi odpovedala, keď som sa s tým človekom nechcela baviť, a čakala som, že to pochopí. nikdy nepochopili, tak už neodpisujem vôbec
v @65 ti to snáď nenapísala?
inak ty máš v pohode život, keď riešiš takéto debiliny?
inak fakt nvm, inak by mi to ani zmysel nedavalo. neotravujem sa zbytocne pisat, kam nechcem.
a bolo to mega dlheeee a ja som to cele precitala aach!
To vieš prázdniny
ale az k 80.mu, lepsie povedane, az k 98.mu komentu mi nic lepsie ani konspirativnejsie zial nenapadlo
a nemusi to byt hned nadejna kandidatka na frajerku, staci aj na obyc. kamosku aj to bolo v @80.tke