neviem ako sa da natrvalo ,ale ja som to robila tak že ked som mala link » www..... tak som to prepisala na » www.... a išlo mi to teda ak som dobre pochopila otázke
@creeson brat bol nasraty na mňa tak mi zablokoval FB,cez iný prehliadač mi to už ide, len on vie že som lama a že to neviem odblokovať preto by som ho chcela ,,potešiť,, ked príde domov a mať to odblokovane
@creeson ja používam chrom na opere mi to šlo ale už som to odblokovala teraz si pripadam ako pán DDD už sa teším ked dojde domov a ja budem sedieť za FB hajzel je to
dobrý vtipálek ja by som si znova nainštaloval daný prehliadač. A jemu by som vymazal všetku hudbu a fotky, sestre som tak raz spravil bo ma nasrala... alebo to by bolo kruté tak daj heslo na pc a sa nedostane ani na neho
@poke to neni vtipalek len hajzel čo sa chce pomstiť za to že som mu zobrala pameťovku ....pre istotu si teraz ukladam všetko na USB keby nahodou chcel zasiahnuť moju hudbu a fotečky DD Fuck off
@turgon po prve to by najprv museli vedieť zablokovať po druhé by to nevadilo mne ale mojmu braškovy a bol by to trest preňho po tretie už netreba dodať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale Opera je Opera
@creeson ja radšej chrom už som si zvykla
@poke to neni vtipalek len hajzel čo sa chce pomstiť za to že som mu zobrala pameťovku ....pre istotu si teraz ukladam všetko na USB keby nahodou chcel zasiahnuť moju hudbu a fotečky DD Fuck off