Beriem hak uz vyse dvoch rokov a zatial som nemala ziadne problemy. Ide o to, ze mam ist od polovice jula do konca septembra pracovat k moru ako čašníčka. Neviete ci by mohlo nejako uškodiť mojmu telu keby si nespravim pauzu a tym padom nedostanem kramy?
čítala som aj také veci, že najnovšie je možné mať pomocou hak menzes iba 4krát do roka a vraj je to neškodné a čo viac, že je to aj do istej miery prirodzené.
no, vidí, že všetci toho veľa viete ale hlavne, že ste to čítali..
no nič..
chceš si oddialiť menzes iba na jeden krát?? teda prekočiť jednu pauzu? alebo viac?
ja som išla na dovolenku a pri konci som mala dostat menzes, samozrejme dlhe cestovanie a tak mi k tomuto nesedelo, tak som brala 2balenia bez prestavky.
neurobilo to so mnou nic, az ku koncu, asi 4dni predty, ako som mala spravit menezs, som mala slabe spinenie a trosku sa mi zvacsili prsia..
teraz je vsetko tak ako ma byt a vsetko na svojom mieste.
avšak, nedá sa to povedať jednoznačne, aké budú vedlajšie účinky, čo sa týka antikoncepcie, všetko záleží od organizmu..
@petika viackrát, tri mesiace, co tam budem som rozmyslala, ze to budem brat bez prestávky, lebo mam tam makat 12 hod. denne a mne je cez to strasne zle, proti bolestiam mi to nepomáha. Skočila by som na gyndu, ale moja doktorka musi byt akurat na dovolenke a ja za tyzden odlietam a dik všetkým, zaujmali ma najma tie osobne skúsenosti.
@seminika 3mesiace su dost..ale na druhej strane to chapem, ze to musi byt neprijemne...
ale urcite to nerob ked sa neporadis s gynekologom.. je to dost velka doba a hoci sa moze stat, ze to bude v pohode, mozes dostat aj tak menzes a mozu sa ti popliest hormony..
Pozrite si dokument Mesiac v nás. Je to o krámoch a celkovo je to dosť zaujímavé ... Jeden americky gynekológ zabraňuje menštruácií pomocou nejakej injekcie, či náplasti... Už som si nezapamätala čo... Tvrdí že je to proti prírode lebo že keď by ženy mali krámy počas ich ""pobytu v lese a v jaskyni"" pach krvi priťahoval divú zver
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
raz som to skúšala a všetko v pohode.
no nič..
chceš si oddialiť menzes iba na jeden krát?? teda prekočiť jednu pauzu? alebo viac?
ja som išla na dovolenku a pri konci som mala dostat menzes, samozrejme dlhe cestovanie a tak mi k tomuto nesedelo, tak som brala 2balenia bez prestavky.
neurobilo to so mnou nic, az ku koncu, asi 4dni predty, ako som mala spravit menezs, som mala slabe spinenie a trosku sa mi zvacsili prsia..
teraz je vsetko tak ako ma byt a vsetko na svojom mieste.
avšak, nedá sa to povedať jednoznačne, aké budú vedlajšie účinky, čo sa týka antikoncepcie, všetko záleží od organizmu..
ale urcite to nerob ked sa neporadis s gynekologom.. je to dost velka doba a hoci sa moze stat, ze to bude v pohode, mozes dostat aj tak menzes a mozu sa ti popliest hormony..