ahooojte...
do skoly sme mali spravit prieskum o zabudani...
...pls napiste mi 3 (moze byt aj viac ) veci alebo cinnosti, ktore najcastejsie zabudate...
zabudam kam som dala mobil, vzdy nieco zabudnem do skoly a tiez vypnut telku ked viem ze pomaly padam a zachrapem a zobudi ma jaciaca mama ze co tak neskoro pozeram alebo ci som nevypla zas televizor... ako mobil mi nevadi ale telke a veciam do skoly neprezvonis
jj vcera som sa chystal do skoly a dal som si veci do tasky ako vzdy a potom som si z nej vytiahol matiku ze sa naucim s tym, ze som vedel, ze mam ece ulohu z angliny a sloviny... matiku sa naucim, dam ju do tasky a na ulohu zabudnem jendoznacne ulohy...
zabudam sa modlit .,,aaa okrem toho zabudam umyt riady, vyniest kos,dat si dole sosovky,penazenku a kartu na bus ,zabudam sa odtrhnut od pc,dat zrat hrdlickam ,noo strasne vela toho proste zabudam ..v poslednej dobe mi traja ludia povedali ze som jak z INEJ PLANETY....thak co uz no..aj takych ludi treba
Zabudam co sa chcem opytat sefa, zabudam co este mu chcem povedat, zabudam co chcem od kamosov zabudam co sa koho kedy am opytat a ci mu nieco chcem dat, alebo nebodaj ci niekomu nieco nedlzim...
Ja zabúdam odložiť riad z linky, keď sa s niekym rozprávam tak niekedy zanudnem čo som chcela povedať alebo keď si na nete s niekym píšem tak zabúdam na čas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
dat rozmrazit maso
ucit sa
zabudla som si mobil na lavici v škole..
zabudla som ísť na telesnú
a také no..ja viem že som divná
2.zobrať si telesnú
3.vsetko co si poviem, ze urcite nesmiem zabudnut, zarucene zabudnem xD