Stalo sa vám napríklad že ste otvorili knihu po starom otcovi, a keď ste sa dočítali do stredu vypadol odtiaľ obal zo starodávnej žuvačky, či obrázok kreslený malým dieťaťom? Proste ste sa dostali k nejakej staršej veci a v nej bolo niečo, čo tam majiteľ
ja si odkladám črepiny čo vykopeme na záhone, strašne ma to fascinuje.. a z knižky u dedka mi zatiaľ maximálne tak vypadla záložka, ktorú si tam ktosi kedysi dávno dal
Ja práve naopak, keď som bola malá,tak som kreslila obrázky a písala tam aj nejaký text a dávala to kadejakých starých kníh čo máme doma, že ich nájdem, keď budem staršia, resp. moje deti ale netuším do ktorých kníh som to pozakladala a nechce sa mi to hľadať
Dnes som známemu na pláži ukazovala, ako mi kamarátkina mama dala knihu s názvom " Vaříme s konopím",na to si ju zobral začal listovať a na nejakej strane sa zarazil, že a veď tu je ešte nejaký mahan vysypaný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ano, zbieral som ho lebo sa rozsypal vsade kde sa dalo
a hej, nasla som v knihe taký popísaný papierik, dala som ho naspäť do knihy, načo by mi bol
dala som ho naspäť, aby som nedopadla ako v @1
Nvm či sa to ráta..