oh god
pozri
zabudnúť sa tak úplne nedá ak niečo pre teba malo nejaký zmysel
ale môžeš sa rozhodnúť
buď tú minulosť necháš aby ťa naďalej mučila a ovplyvňovala alebo ju jednoducho akceptuješ ako niečo, čo bolo ale už nie je a pôjdeš ďalej...a potom si už ani nespomenieš a ak hej tak sa len zasmeješ
dzizs krajst nezabudnes pokial nebudes mat alzheimera alebo demenciu
akoze aj ja tu vkuse placem nad neuspesnymi vztahmi, ale som si vedoma toho, ze zabudnut sa NEDA. da sa akurat akceptovat a naucit sa zit s tym, co (ne)mas
Pokial si bola s dotycnou osobu dlhsi cas a prezili ste toho naozaj dost, tak urcite potrva roky kym na neho uplne zabudnes...ale casom sa to bude len zlepsovat a bude ti to je jedno kde je , s kym je, co robi a pod. Naucis sa s tym zit.
ako fakt nikdy nezabudnes, len sa dostanes do stavu, ze to budu mile spomienky nad ktorymi sa pousmejes, pokial ste mali dobry vztah a niekedy to trva dlho, na moju prvu priatelku s ktorou som bol takmer dva roky mi to aj tak dlho trvalo kym som sa dostal do takeho stavu...
Zabudnúť úplne je nemožné. Prvá láska bude navždy prvá. Dá sa však pohnúť vpred a namiesto zabudnutia sa radšej snažiť zzit sa s tym a brat to ako súčasť svojho života,bo niektoré veci sú nemenne a nezvratitelne . No je to veľmi individuálne...ale jak to tu napísal každý,zíde z oči zíde z mysle nikdy neplatí doslova
u mňa to nejde, zabudnúť úplne a to ani nechcem ... ale ide to, aby som zredukoval myšlienky na maximálne minimum ...a to chce čas ... trvá mi napríklad mesiace alebo niečo cez rok skôr, kým sa dostanem k bodu kedy si na človeka nespomeniem počas celého dňa, ale až k večeru napríklad jeden krát ... u mňa je toto ťažké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Akurát tak menej myslieť..
mne to trvalo asi rok
pozri
zabudnúť sa tak úplne nedá ak niečo pre teba malo nejaký zmysel
ale môžeš sa rozhodnúť
buď tú minulosť necháš aby ťa naďalej mučila a ovplyvňovala alebo ju jednoducho akceptuješ ako niečo, čo bolo ale už nie je a pôjdeš ďalej...a potom si už ani nespomenieš a ak hej tak sa len zasmeješ
akoze aj ja tu vkuse placem nad neuspesnymi vztahmi, ale som si vedoma toho, ze zabudnut sa NEDA. da sa akurat akceptovat a naucit sa zit s tym, co (ne)mas
len ťa to raz možno prestane bolieť.. to odlúčenie sa