prečo sexom??....ved ja som s nou najlepsi kamarat a povedala ze ked bude mat 17 ze deme na to (ona to chce az po 17) a raz sme boli na chate a skoro...no ale nakoniec ne..ale sexom sa predsa nema co pokazit..a to je jedno ale ja vravim o vztahu teraz!!
Ak mám tú kamarátku 5 rokov ako kamarátku, 3 roky ako NAJlepšiu kamarátku, tak určite NIE..... Keď to nevýjde? Prídede o lásku, a málokedy sa s vami bude chcieť kamarátiť (po tom všetkom čo prežijete) znovu... alebo keď sa už kamarátiť bude, nikdy to nebude také ako predtým...teda aspoň taký je môj názor...
V pohode, preco nie? Najlepsia kamoska je clovek co ma pozna najlepsie, pozna moje dobre aj zle vlastnosti, stala pri mne ked som to potreboval (a naopak)... ja mam s naj kamoskou dohodnute, ze v 27 sa vezmeme ak budeme single.
No celkom zaujímavá otázka, bál by som sa že sa to tým všetko zmení a náš pohľad na seba bude iný,,, na druhej strane ak si z niekym fakt rozumieš a ona by prejavila záujem tak som za... veď nájsť dnes niekoho ským si človek rozumie a jeden chápe druheho je dosť ťažke...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a, nikdy som nepociťovala nutkanie začínať si s kamarátkami
b, ak to aplikujem na najlepších kamarátov - been there, done that, dopadlo to zle, zbytočne sme si pokazili kamarátstvo