Iste ste tu mnohi pochodili svet, navstivili kadejake hotely, motely, pumpy, bary, restauracie, obchodne domy a podobne, kde (v kt. krajine) maju v najlepsom stave zachody podla vas? a navstivili ste uz taki ze ste si povedali "wau"? Kde to bolo ?
"wau" som si povedal na pár záchodoch v Indií... ale tie rozhodne nevyzerali ako vesmrna loď ale inak wecka nejako nevnímam - prídem, urobím, čo potrebujem a vypadnem...
Akurat predvcerom ma nasral hajzel.
Ja si rad posedim, krizovku polustim, no a na tom jednom bola asi trocha zla anatomia misy ci co, tak mi strpli nohy, ze som sa musel zo desat minut drzat umyvadla ked som sa postavil a cakal kym sa mi krv dostane naspat do noh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja si rad posedim, krizovku polustim, no a na tom jednom bola asi trocha zla anatomia misy ci co, tak mi strpli nohy, ze som sa musel zo desat minut drzat umyvadla ked som sa postavil a cakal kym sa mi krv dostane naspat do noh.