áno, viackrát. hlavne, čo máme psa doma a psov na záhrade.. jeden od cigáňov z cesty, druhý, čo bol len na reťazi bez jedla..a toho doma chceli dať utratiť a už je 6 rokov u nás .. no a nejaké vtáčiky,ktoré sa u nás liečili, a potom sme ich pustili von
určite.... u starkej susedovci mali pytóna a ja som sa im semtam vlámala do humna aby som oslobodila všetky škrečky a iné hlodavce, ktoré mu mali slúžiť ako obed :3
denne, tým že nejem mäsko (ahhaaa, a dnes vegánsky deň
ale tak prakticky jednému vtáčikovi, snažila som sa aj mačkám, ale tie prekvapivo zdrhli, ešte som kŕmila nejakých psov, čo nám chodili okolo bytovky, lebo mi ich bolo ľúto
4x psíka, 3x vtáka...najčastejšie ked vypadli z hniezda ....vyliezol som raz pre mačku asi 5 metrov na strom ...potom som aj uvažoval či som neurobil debilinu ked som mal zliezť dole
hej. kopeckrát. hlavne veveričky ale top bola akváriová rybka, keď som mala asi 12. spolužiaci ju mučili v pohári od olív a ja som ju odkúpila a nechala si ju v akvárku doma pekne. teda dokonca sme sa na ňu zložili vtedy s kamarátkou. najdrahšia ryba, stála ma padíka volal sa achiles a splodil kopec potomstva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale potom umrel aj tak.
Viacero zvieratiek som zachránila, ale pre mňa sú hlavné zveruchy dve: koňa, haflinga, Pavarotti, ktorá je teraz len a len moja.
ale tak prakticky jednému vtáčikovi, snažila som sa aj mačkám, ale tie prekvapivo zdrhli, ešte som kŕmila nejakých psov, čo nám chodili okolo bytovky, lebo mi ich bolo ľúto