no.. velmi mudro, podla mna to je tym ze na fore pisu novacikovia ktorich nebavi pohladat si starsiu diskusiu kde najdu presne taku istu aku by potrebovali a radsej teda zalozia opät tu istu a preberaju sa tu veci absolutne pod uroven, mna osobne stve presne toto. na spoznavanie novych ludi je to super ale to ze sem pisu taky.... tak to neovplyvnime, lenze zaujimave ze diskusia absolutne nechutna a jebnuta ma 200 prispevkov tak potom ......
JA SI MYSLIM ZE AM NAHODOU CELKM DOBRE NAZORY NO LUDIA CO CHU MOZNO LEN TZAUJAT PROSTE LUDI AKO (JA) ZHADZUJU UZ LEN PRETO LEBO POVEDIA SVOJ NAZOR NEROBIA NIC PRETO ABY SA TROSKU NAD TOU TEMOU ZAMYSLELI A DALI NEJAKY RESLNY NAZOR ... IBA NEJAKY FEJK NA KTOROM SA MOZNO NIEKTO ZASMEJE LENZE NEZANECHAV CLOVEKU NIECO NAD CIM BUDE MUSIET ROZMYSLAT
PACI SA MI TATO STARNKA PRETOZE VELMI VELA ROZPRAVAM A VELMI RADA SI PISEM S LUDMI KTORY VEDIA O COM ROZPRAVAJU... PUBERTACI SI PROSTE ROBIA Z TOHO SRANDU ...MNA BAVI PISAT O VECIACH CO MA ZAUJIMAJU
Mate aj pravdu. nemalo by sa nadavat. ALe ak niekto dava blbe otazky na ktore sa neda odpovedat. A aj tak si myslim, ze zakladatelia diskusii aj tak spravia po svojom a nikdy nikdy nedaju na rady ostatnych. Tiez som tu zalozil diskusiu a v tedy som mal sice len asi 15-16 rokov mam taky dojem a to co mi tu poradili som nespravil. Tak sa necudo, ze niekto po niekom nadava. je to len pre jeho dobro.
Ja som sa spraval slusne do teraz a aj sa spravam pri normalnych otazkach.
A to, ze nikomu sa tu prestava pacit je jeho problem. Ma milne predstavi. vsak kazdy sa moze vyjadrit a kazdy chce mat pravdu. jednoducho ked nikto niekoho odbije tak sa nemoze hned rozplakat nie? A tak to tu vidim u vedsinou ucastnikov. Niekto na niekoho vyskoci a uz je hotovi a neche ist na birdz ani za svet.
A mna birdz naucil to, ze soj nazor si presadit musim a ked ma nikto za moj nazor odsudi, tak mam ist dalej.
Na debilnú a ošúchanú otázku, na ktorú si odpoveď nie je niekto schopný nájsť možno len o pár riadkov nižšie, lebo je lenivý, existuje len debilná odpoveď.
to je tiez vas subjektivny nazor co je podla vas traperina a na co sa da aspon po cenzure odpovedat....jasne nieco je do oci bijuci bullshit ale niektore otazky su len mierny preslap a aj tak sa do nix pustite...
som len proste cela povedat aby ste s tym nieco robili...mozno aby ste sa obcas ovladali troxen lebo debilne diskusie a este debilnejsie odpovede tu budu stale....ale netreba na secky reagovat....no a pardon ale ze na niekoho nadavas je pre jeho dobro Kasko ??? to je pre tvoje "ulavenie" si nad jeho hlupostou ale uviest ho/ju na pravu mieru mu/jej urcite nepomoze
P3tula: hraju sa na dospelych, sukaju v 14tich, tak nech sa necuduju ze ocakavame od nich nejaku tu uroven. To je tak ze prava by chcel mat kazdy, ale povinnosti nikto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
PACI SA MI TATO STARNKA PRETOZE VELMI VELA ROZPRAVAM A VELMI RADA SI PISEM S LUDMI KTORY VEDIA O COM ROZPRAVAJU... PUBERTACI SI PROSTE ROBIA Z TOHO SRANDU ...MNA BAVI PISAT O VECIACH CO MA ZAUJIMAJU
Ja som sa spraval slusne do teraz a aj sa spravam pri normalnych otazkach.
A to, ze nikomu sa tu prestava pacit je jeho problem. Ma milne predstavi. vsak kazdy sa moze vyjadrit a kazdy chce mat pravdu. jednoducho ked nikto niekoho odbije tak sa nemoze hned rozplakat nie? A tak to tu vidim u vedsinou ucastnikov. Niekto na niekoho vyskoci a uz je hotovi a neche ist na birdz ani za svet.
A mna birdz naucil to, ze soj nazor si presadit musim a ked ma nikto za moj nazor odsudi, tak mam ist dalej.
Na debilnú a ošúchanú otázku, na ktorú si odpoveď nie je niekto schopný nájsť možno len o pár riadkov nižšie, lebo je lenivý, existuje len debilná odpoveď.
som len proste cela povedat aby ste s tym nieco robili...mozno aby ste sa obcas ovladali troxen lebo debilne diskusie a este debilnejsie odpovede tu budu stale....ale netreba na secky reagovat....no a pardon ale ze na niekoho nadavas je pre jeho dobro Kasko ??? to je pre tvoje "ulavenie" si nad jeho hlupostou ale uviest ho/ju na pravu mieru mu/jej urcite nepomoze
Tam je hlavný problém, že niektorí ľudia si to tu mýlia s pokecom, pričom táto stránka má oveľa lepšiu a priateľskejšiu atmosféru...