..s tymi malymi a velkymi pismenami je to tu take smiesne...
vsimnite si napr. D170..ona ma nick pisany na kazdej inej stranke...ci v blogoch..alebo vo forach..alebo v zozname napisanych blogov..bud s malym d alebo velkym D..
mna to tiez stve niekedy, ked chcem napisat napriklad jj alebo nj na zaciatok prispevku a ono to napise Jj alebo Nj..vyzera to dost divne, ked vsade v chatoch a na icq sa to pise, zauzivane, malymi pismenami. Ale zas na druhej strane, ako by to vyzeralo, keby sa vsetky prispevky zacinali malymi pismenami? To uz by tu fakt nebola ziadna uprava.
Je to v podstate ako meno, akurát že je na Birdzi tak že vzhľadom na gramatickú korektúru by to malo byť správne z veľkým. Ani svoje meno nenapíšem z malým na začiatku.
Akoze mozme to spravit, ze budeme ignorovat mnou preddefinovane velkosti a niekde v nastaveniach si nastavis ktore pismenka chces velke a ktore male...
lebo niekto moze chciet mat nick s prvym velkym, niekto vsetky velke, niekto neviem ze chce co ja viem lucSKA, alebo tak...
takze spravime tuto funkcionalitu... ze si budes moct navolit velkost pismenok (s tym ze samozrejme url, alebo tajna sprava bude ignorovat velkost=> fungovat bude tak aj tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a mam ho: Peter_piper
OMG
vsimnite si napr. D170..ona ma nick pisany na kazdej inej stranke...ci v blogoch..alebo vo forach..alebo v zozname napisanych blogov..bud s malym d alebo velkym D..
a ja si moj nick tiez pisem elwinko..
Ja som spokojný
ale no co uz
prezijem
lebo niekto moze chciet mat nick s prvym velkym, niekto vsetky velke, niekto neviem ze chce co ja viem lucSKA, alebo tak...
takze spravime tuto funkcionalitu... ze si budes moct navolit velkost pismenok (s tym ze samozrejme url, alebo tajna sprava bude ignorovat velkost=> fungovat bude tak aj tak
to som mohla odkial vediet ze je to tajomstvo dpc???