Rada by som sa spýtať ľudí, čo hrajú alebo hrali niekedy v nejakej kapele, aké boli vaše začiatky. Či ste vedeli už perfektne hrať, keď ste v kapele začínali, alebo ste sa zdokonaľovali až v kapele, čo ste hrali, či hneď vlastné songy alebo covery, ako sa
@soraya hrať môžeš vedieť za chvíľu a hrať perfektne ani za 10 rokov nie. Určite najskôr "covery", aby sa tá kapela nejak zosúladila... teda aspoň ja to tak raz spravím
zaklad je skutocne mat velku chut, mat podobne priblizne hudobne zameranie, rozumiet si.. my sme najprv hrali covery, potom svoje veci kapela sa vyvijala vseljako, niekolkokrat sme menili obsadenie
Nie, nevedel som dobre hrať. A oba razy to bolo skôr v zmysle učiť sa hrať spolu s ľuďmi s ktorými sme si vzájomne rozumeli. Prvoradé boli teda viac naše vzájomné vzťahy, ani nie tak hudba. V prvom prípade sa to neskôr zmenilo a ja som odišiel, v druhom sa to nezmenilo ale nikam to neviedlo
@soraya ale tým sa už pár dokov nevenujem :/ Či ti to už naozaj ide otrasne alebo si len príliš sebakritická, začať nejako treba takže si tým hlavu nelám A prečo vlastne toto fórum, chystáš sa zakladať kapelu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ajm-in
je to peklo, ako demo tak hudba
@nicmanenapada jee bicie ja som tiež samouk na gitare, ale otrasne mi to ide
ale dajme tomu, že na klavíri mi to ide trooošku lepšie
a rada by som, ale nemám ľudí, a bojím sa že ani dostatok ehm,... zručnosti s nástrojom
@hetfield jo jooo ( zabudnem )