oci mam na to aby som sa pozeral a nevidim jediny dovod nepozriet sa na baby ktore dobre vyzeraju... samozrejme neotacam sa za nimi.. ani ked som slobodny, pride mi to trapne...
Samozrejme,kazdy normalny a zdravý chlap sa predsa otoci,za vystrihom,ci suknickou alebo tangacmi vtiahnutymi do zadku Jedine zasratych buzerantov a teplosov to ani nehne...
Keď niekoho vidím a skonštatujem že je pekný, neznamená to, že ho chcem alebo tak. Jednoducho konštatujem. A nikdy sa za sebou za nikým neobzerám Celkovo sa snažím nepozerať na ľudí. Ale tak keď je niekto neozaj pekný, je hriech si to o ňom pomyslieť, keď je to len pravda a nemá to vedľajší úmysel?
@16 každý normálny? Každý povrchný a sexistický. Aj na moje chúďatko vytruboval nejaký kokot, lebo sa takto obliecť musela keďže bolo strašné teplo. A nemyslím si že ten chlap čo na ňu 20 krát trúbil bol "normálny", skorej kokot a že je to bežné neznamená že je to normálne.
môj priateľ sa tiež nepozerá na iné len ked je nejaká veľmi vyzývavá a ked poviem ešte aj ja ,že " tá je pekná " ..alebo tak ..--inak nie ..má očká len pre mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ved frajer neni choroba
je to úplne normálne ak sa niekto obzrie
€:f
je to @magick55 potom u mňa v strojovni normálne?
€:f
môj priateľ sa tiež nepozerá na iné len ked je nejaká veľmi vyzývavá a ked poviem ešte aj ja ,že " tá je pekná " ..alebo tak ..--inak nie ..má očká len pre mna