Mate niekto skusenosti so zadanymi chalanmi?....Mam sa vlasten pokusat ho balit ci ee??....Poznam ho len z videnia,poradte ako sa s nim dat do reci....a taak...dieks vam.....
niktory s tym nemalju problem aj ked maju baby naraz .. takze neviem aky je on .. zase moze sa stat ze bude chodit s tamtou aj s tebou a to neviem akéo by sa ti pacilo .. .. ale nemalo by to tak byt ze by si nemala sancu ..
pozri za pokus nic nedas.. zadany chlap nie je choroba bud odola alebo ho budes mat
ide o to z akeho uhlu sa na to pozeras. tak ako vyssie uvedene nazory ze preberies ty preberie ina aj tebe atd atd alebo ze tak ten ich vztah nebol tak silny vsetko ma svoje pre a proti
a taktiez ze co chces ty od neho. a ci na to vobec mas lol
Poznáš ho len s videnia? no to je fakt...ani nevieš s kým si začneš a chceš možno zničiť šťastie inej babe...
ale keď tak nad tým rozmýšľam.....keby sa ti ho aj podarilo zbaliť nepovažovala by som to za výhru..ak niekoho opustí len kvôli tomu že sa oňho 6krát obtrieš na diskotéke (neber si to k srdcu) tak to isté sa stane aj tebe....bolo by len otázkou času kedy by si ho začala nudiť alebo kým by prišla iná baba ktorá by ti ho zbalila....sa na to vyser..zbytočne sa budeš trápiť ...buď teraz alebo neskôr...si radšej choď sadnúť na pivo alebo si pozri telku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a bodaj by ti ho potom prebrala nejaka dalsia
ide o to z akeho uhlu sa na to pozeras. tak ako vyssie uvedene nazory ze preberies ty preberie ina aj tebe atd atd alebo ze tak ten ich vztah nebol tak silny vsetko ma svoje pre a proti
a taktiez ze co chces ty od neho. a ci na to vobec mas lol
ale keď tak nad tým rozmýšľam.....keby sa ti ho aj podarilo zbaliť nepovažovala by som to za výhru..ak niekoho opustí len kvôli tomu že sa oňho 6krát obtrieš na diskotéke (neber si to k srdcu) tak to isté sa stane aj tebe....bolo by len otázkou času kedy by si ho začala nudiť alebo kým by prišla iná baba ktorá by ti ho zbalila....sa na to vyser..zbytočne sa budeš trápiť ...buď teraz alebo neskôr...si radšej choď sadnúť na pivo alebo si pozri telku