Počuli ste už niekto o tom ? Som čítal informácie v Parížskej knižnici ako študent a moc ma to zaujalo. Veľmi zaujímavé info nájdete tu » eurozoznam.eu/news.php?readmo...
no tak ja som o tomto robila clanok do nasho skol.casopisu a nasla som vela zaujimavych veci napriklad ze ma byt nejaka slnecna burka lebo nieco take alebo vojna alebo prepolovanie zeme ako nie ze sa rozdeli na dve polovice ale ze sa vymenia dśeverny a juzny pol alebo ma byt nejaka vyznamna udaloast a ludia sa maju uvedomit ci co a maju zacat zir v suôade s prirodou...velmi presny maysky kalendar sa konci presne v decembri 2012 no a je velmi astronomicky presny ale nevieme presne co chceli mayovia naznaccit tym ze ho skoncili prava v tomto roku...ja si vsak nemyslim ze uplne zanikneme ale nieco velke sa urcite stane...vsak ved sa nechajme prekvapit tak hadam sa tu este po roku 2012 na birdzi stretneme
Myslím, že to čo sa hovorí nie je žiadna kravina, možno sa to tak zdá, ale nie... podla mna, to,že Mayovia prerušili kalendár v decembri 2012 neznačí koniec sveta, ale len... dajme tomu, dalšiu "fázu"- iný sposob života, a dufajme, nebudeme už ohrozovať prírodu!
to s tym rokom 2000 je pravda, podla mna su toto hovadiny na entu AJKED im tam v 16. storoci vychadzalo nieco podobne ako ku roku 2012, predpovedali, ze sa nieco stane, potom prisiel Cortez a preriedil ich no...{konieckoncov preto nekladli ziadny odpor, vpodstate vobec nebojovali lebo verili tomu ich kalendaru :/. AJ tak neverim ze sa nieco stane zato ze je to datum z peknych cislic
Ja som sa tu k tejto téme vyjadroval už x krát. Je to proste nesprávne pochopené a veľmi domyslené. Kto chce, nech si nájde....
V žiadnom dôveryhodnejšom zdroji sa o konci sveta nič nespomína. Možno nás bude sužovať väčší počet zranení a úmrtí, čo sa už v podstate odohráva, no snáď to ostane len pri tom...
no vlasne je to tak ze by sa mali vymenit severny a juzny pol... aa seci hwria ze je to kktina ae predpovedala to Sybyla, a setko ostatne co predpovedala sa splnilo, predpovedali to majovia (taky stary kmen)a vela inich tz nieco na tom bude.... ae pochibujem ze seci zahinieeme
Inak konkrétne je to 21.12.2012 Ako niečo som o tom čítala, videla... Ale nikde sa nevraví o konci sveta, ale len o tom, že sa niečo radikálne zmení... Hádam som sa vyjadrila k tomu k čomu som sa mala... Ako inak to nejak extra neriešim, načo... Bude čo bude... Ak niečo má prísť, tak to príde a mi tomu nezabránime
Je to blbost ale rozhodne dorby biznis.... rozsirite spravu o konci sveta (staci mat charizmu doverihodne oci a vediet obkecavat) tlupa priamociaro mysliacich zabednencov vam to zbasti potom uz len staci pisat knihy,robit tricka,cdcka prednasky vytvorit si sektu a mate prosperujucu firmu
LoL, medialna somarina, neviem ako to moze niekto brat vazne. Podla nejakeho hystorickeho kalendara konci jeho niekolkotisicrocny cyklus, a hned na to bu bu bu bu koniec sveta... Nech sa stane hocico nikdy to nebudem spajat s nejakymi trapnymi jasnovideckymi haluzami, lebo takym hlupostiam neverim....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
V žiadnom dôveryhodnejšom zdroji sa o konci sveta nič nespomína. Možno nás bude sužovať väčší počet zranení a úmrtí, čo sa už v podstate odohráva, no snáď to ostane len pri tom...
ale to nebolo predpovedané duchovne založenou civilizáciou.
nesie kúsok drievka.
Stúpil naňho turista,
vytiekli mu črievka.