Ahojte. Pred 7 dňami som sem dal fórum kde som sa pýtal na problém ohladom ednej baby a ako ste sa tam mohli dočítať, mal som s ňou pohlavný styk. A to dievča mi dnes oznámilo že je so mnou tehotná (aj keď som sa v nej nespravil) a za dva mesiace má naplá
Môže byť tehotná!!! Ona je určite nejaký červ z vesmíru! Dávaj si na ňu pozor! Tie mimozemšťanky vraj požierajú samčekov s ktorým splodia detia. A to dieťa pľuve kyselinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zavolaj mužom v čiernom OKAMŽITE!!!!
@synlasky ja nemám slov milujem birdz chápem, že si tu z nás uťahuješ, ale keďže sa rada robím zaujímavá - učili sme sa to? ešte na základke? však to vie aj debil
@somslavka tak ak nemáš link, tak to neberiem ako dôkaz. Nám učiteľka na základke tvrdila že nám darčeky nosí ježiško a neskôr som sa dozvedel že je to klamstvo. Čiže tomu neverím.
A srandu si nerobím, nestrápňoval by som sa tu na fóre len tak.
Ak ťa to zaujíma, tak si pozri moje posledné fórum.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
@mcvpn áno, prečo?
Mám doma dokumenty o tom, že tie mimozemské matky sa na našu planétu vylodili pred rokom 1991 !!!
Takže ty si zo mna nerob srandu mlady MUŽ! A zavolaj FBI nech ťa skontaktuju s MUŽAMI V ČIERNOM!!!
niee chlapče vobec nie si "zasasprostý"
A srandu si nerobím, nestrápňoval by som sa tu na fóre len tak.
Ak ťa to zaujíma, tak si pozri moje posledné fórum.
@nathalii aspoň sa na to slušne pýtam.
@madiska sama si fake
tak teraz si sa fest strápnil
Ďakujem ti veľmi pekne za radu. Veľmi si mi pomohla
OMG daj si facku!!!!
Snažíš sa byť trápny? Lebo ak áno, potom ti to naozaj vyšlo...
@somslavka no tak to mi v tej diskusii všetci tiež tvrdili. Len som sa zlakol že sa jej dostali nejak spermie k nej a otehotnela. No už som kľudneší
Tu sa všetci snažia byť vtipný! Takže kašli na ňho
Aj ja chceeem fake nick!!!
Musím si spraviť toto ono fooorum potom, že som išla po ulici a tam si honil pod mostom jeden a ma ostriekal na tričko. Môžem byť tehotná?
A to je odkaz aj pre všetkých ostatných čo mali poznámky že som debil.
ale inak
problem solved