Dobry den... mam holku ktora by uz somnou chcela viac to aj samozrejme aj ja ale trapi ma jedna vec a dufam ze mi pomozete (hlavne holky). mam taky problem s mojim penisom je totiz zahnuty smerom dolu dlzka je 17 sirka je 4.2... dlzka je akurat ale bojim
tak co uz nariesis niekto ma rovny niekto dohora niekto dodola..proste to neries....kdesi som dokonca cital ze zahnute penisy dokazu pri danych istych polohach ovela viac drazdit tzv bod ,,g,, ktory zohrava u zeny dost vyraznu ulohu
No, keď sa tak nad tým zamyslím, tak ohnutie penisu môže byť celkom zaujímavá vec. Neboj, nepíšem to preto, aby som ťa utešila, to vôbec nie, ja by som možno bola trochu nespokojnejšia s proporciami. Konštatujem to preto, že ohnutý penis dokáže dráždiť na takých miestach, kam sa penis bežný nedostane. A to koniec koncov môže mať veľmi pozitívny ohlas. Chlapče, si vlastne vo výhode!
Mozno si ho len zle honis ..... ja ked som si ho honil lavou rukou tak som ho tahal kapek do lava a zahinal sa na tu stranu ..... skus si ho pri masturbacií tahat smerom nahor mozno to pomoze ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nájdite si správnu polohu a je to...
A ešte niečo... nenos také tesné spodné prádlo!
@17 najlepsie, ked mu ho bude niekto honit spredu, prinajhorsom vysavac
upsss, ale ja by som nemal byt v tejto teme, nakolko som v celibate tak uz idem het