Hlbina je spolocenska hra,je viac serii (Hlbina, Hlbina ženskej duše, Hlbina starých rodičov). Su to vlastne karty s otazkami, na ktore sa odpoveda, cielom hry su hlboke rozhovory a prehlbovanie vztahov. na druhej strane sa treba zrejme dost otvorit..
emmm... nije, lebo na kvalitný hodnotný rozhovor nepotrebujem kartičky čo mi budú navrhovať otázky, a nepotrebujem aby sa to tvárilo ako spoločenská hra, lebo mám kvalitné hodnotné rozhovory rád?
ale chápem smutnú realitu že pre mnohých je tento koncept úplne nový objav ku ktorému by sa inak ako cez "spoločenskú hru", ktorá im ho svojimi pravidlami vysvetlí, nedostali.
Ano, mame ju doma, je super niekedy staci aj jedna karticka a cely vecer sa mozeme rozpravat. Dostaneme sa castokrat uplne inam, popri tom preberieme aj ine veci, co nas niekedy tazia a nie je uplne prilezitost o nich zacat rozpravat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale jasne, nemala by som s tym problem ale samozrejme podla toho s kym
@5
@Teal no vidis ty nepotrebujes k vygumovaniu ani chlast aj ked musim uznat ze tu je o moc viac vacsich vygumovancov a na nich ani zdaleka nemas
ale chápem smutnú realitu že pre mnohých je tento koncept úplne nový objav ku ktorému by sa inak ako cez "spoločenskú hru", ktorá im ho svojimi pravidlami vysvetlí, nedostali.