Ahoj, ked som uz nanominovaná na erasmus na zimny semester a uz som aj dostala mail od zahranicnej univerzity ( ale este som neposielala ziadne dokumenty, zmluvy a podobne) da sa to este zrusit pokial nemozem ist? Nejake skusenosti s tym,?
jasne, ze sa to da, zrusit to mozes tym, ze napises na svoje zahranicne oddelenie a oni by im mali dat vediet a myslim, ze ked to je ZS, tak dokumenty s aposielaju niekedy v auguste na tie univerzity
nam ke prisiel mail zo zahranicneho ze mame uz nosit dokumenty, tak v nom az vtedy bolo pisane, ze mame informovat oddelenie, ak chceme ziadost zrusit
no prihlaska Learning Agreement sa posiela do 1.7, ale skola v spanielsku este ani nezverejnila predmety v anglictine, mne chodia vsetky maily s informaciami aj z domacej aj zo zahranicnej skoly..len problem je v tom ze teraz statnicujem a ani neviem ci zostatnicujem a ani neviem ci ma zoberu na ten odbor kde sa hlasim kedze teraz som na inom obore ale tej istej skoly. este robim prijimacky. Tie obory su vlastne podobne ale aj tak ma to vobec nebavi riesit nieco co nie je iste
jaaj, no v Spanielsku uz vlastne semester zacina o mesiac skorej ako u nas...
ale tie predmety si potom mozes zmenit, ja som vypisovala do LA len predbenze a 2 tyzdne sme mali an to si ich povyberat a potom posielas pocas mobility aj tak upraveny LA na zahranicnu aj domacu univerzitu, lebo dopredu nikdy nevies, ktore predmety sa ti nebudu kryt atd, ale je divne ze to enzverejnili
tak ked to mas taketo na tesno, neviem preco si sa hlasila na zimny semester resp. do krajiny, kde zacina semester skor ako u nas a este ked statnicujes a robis prijimacky v tom istom case, je to uz vec organizacie
no oni zacinaju normalne semester, okolo 20-30septembra. No ja som pisala mail ze chcem ist na cely rok a ci je to mozne kedze som v 3. a este budem robit prijimacky..a odpisali mi ze ano ale musim sa prihlasit na letny semester a potom predlzit..a ze ci chcem az ma nanominuje.tak som povedalal ze ano nech ma nanominuje ale ze to mam neiste. No a teraz som zistila ze som nanominovana na zimny semester aneviem co mam robit lebo v podstate chcem ist radsej na letny semester ale neviem ci uz nie je neskoro a nechcem im tam na office robit problemy alebo tak bo este v buducnosti chcem cez nich niekolkokrat vyjst niekam. Nejaka rada ako sa z toho kruhu dostat?
ja nechapem ako je to vobec mozne, lebo ty si este rocnik pred okolo februara vyberas sama semester, cize si nezaskrtla letny? u nas to nevyberaju oni, ale proste to vpises do prihlasky a podla toho sa aj dostanes, ako si to ty sama vyberies, oni enrozhoduju o semestri, ked si zapises, ze chces ist na letny a dostanes sa na skolu, aj ides na letny a predlzenie riesis az na univerzite si myslim, ked tam budes zapisana, ale to neviem, lebo ja nemam zaujem predlzovat a tusim sa to da len zo zimneho na letny a nie z letneho na zimny do vyssieho rocnika
cize neviem, kto to pokaslal s tou nominaciou, mate nejaky divny system, ktoremu nerozumiem
no ja som to s nou riesila cez mail lebo som sa pytala ci sa da cely rok a ona napisala Je možné v zahraničí studovat oba semestry, ale řeší se to tak, že se přihlásíte na letní semestr a pak požádáte o prodloužení.
Studium vám bude prodlouženo, pokud vaše výsledky za letní semestr budou dobré a pokud na vaše studium budou peníze. S penězi zatím ještě problém nebyl, zatím stále nevyjíždí tolik studentů, aby peníze došly.
Mám vás tedy do Huelvy nominovat? A ja som povedala ze ano. A teraz uz mi chodia maily ze som nominovana na zimny semester a ja neviem co robit lebo som si az teraz uvedomila ze to nie je najvhodnejsie.
a nie je to myslene zimny na az ten dalsi rocnik, po tom ako absolvujes letny? ved ked si chcela ist na letny, tak logicky predlzit sa da na zimny, proste do dalsieho semestra
ale prilis tomu enchapem, lebo vacsinnou si vsteci predlzovali len ten dany rocnik, cize zo zimenho na letny a nie do zimneho o rocnik vyssie, ale tak zrejme sa to da
no podla mna sa to neda medzi rocnikmi..asi sa ona pomylila a chcela napisat namiesto letneho zimny...no neviem kazdopadne co robit.Radsej naschval nezostatnicujem a kedze opravne statnice su v polovici septembra tak nebudem moct ist tak ci tak Inak neviem aky dovod im povedat ze chcem az letny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nam ke prisiel mail zo zahranicneho ze mame uz nosit dokumenty, tak v nom az vtedy bolo pisane, ze mame informovat oddelenie, ak chceme ziadost zrusit
a mozem s aspytat, preco si sa tak rozhodla?
ale tie predmety si potom mozes zmenit, ja som vypisovala do LA len predbenze a 2 tyzdne sme mali an to si ich povyberat a potom posielas pocas mobility aj tak upraveny LA na zahranicnu aj domacu univerzitu, lebo dopredu nikdy nevies, ktore predmety sa ti nebudu kryt atd, ale je divne ze to enzverejnili
tak ked to mas taketo na tesno, neviem preco si sa hlasila na zimny semester resp. do krajiny, kde zacina semester skor ako u nas a este ked statnicujes a robis prijimacky v tom istom case, je to uz vec organizacie
cize neviem, kto to pokaslal s tou nominaciou, mate nejaky divny system, ktoremu nerozumiem
Studium vám bude prodlouženo, pokud vaše výsledky za letní semestr budou dobré a pokud na vaše studium budou peníze. S penězi zatím ještě problém nebyl, zatím stále nevyjíždí tolik studentů, aby peníze došly.
Mám vás tedy do Huelvy nominovat? A ja som povedala ze ano. A teraz uz mi chodia maily ze som nominovana na zimny semester a ja neviem co robit lebo som si az teraz uvedomila ze to nie je najvhodnejsie.
ale prilis tomu enchapem, lebo vacsinnou si vsteci predlzovali len ten dany rocnik, cize zo zimenho na letny a nie do zimneho o rocnik vyssie, ale tak zrejme sa to da