keby si radšej pozeral nejaké účinné chmaty/hmaty?!? ktorým by si ho zložil, alebo si kúp kaser/paralyzér inak držím palce (hlavu medzi ramena ruky pred tvár, lakte k telu
@semhamforas ale ja si stale melem svoje podla mna ho to naserie...a celkovo...nemyslíš že keď ho tma bude kopať na zemi tak sa mu bude chceť rozmýšlať ktorú frázu ma zahlásiť?
alebo mu raď, v zmysle: "Hej, to bolo dobré miesto, tam to bolelo! Nie, kúsok nižšie to bolo... to je zas príliš nízko... trochu viac doľava... áááno, to je presne ono!"
@albertwesker si totalne trapny kokotko, radsej studuj bojove umenia a sebaobranu a nie tie tvoje vymyslene sracky sa nauc sa nejake hmaty, dalej ucinne udery a lavne bloky, bloky lakte k hlave, ja by som ta dokazal zlozit iba laktami ani by som sa ta inak nedotkol a bol by si nazemi lebo lakte s unajucinejsia zbran aku mas, dokazes snimi aj zlomit lebku natrhnut obocie vybit vsetky predne zuby naraz a ine, dalej najucinejsi kop pre tych co nevedia kopat ako nejaky karatista je kop do kolena, ak vies ako tak mu ho zlomil bude sa stoho dostavat aspon pol roka alebo kop spickou nohy do podbruska
Presiel som viacerimi bojovimi umeniami (taekwondo, džudo, yoseikan....) ale studuj bojove umenie KRAV MAGA aspon si na internete pozri nejake hmaty sneho, youtube videa krav maga a tak je to najlepsie bojove umenie ktore existuje
este mozem odporucit vyborne hmaty ktore si mozes pozriet na youtube SISTEMA (ruske boj. umenie skor pre vojakov el. jed., su tam hmaty na nezaplatenie)
@vanellus dalsi trapny kokotko aj keby mal 60 kilo a ten druhy 120kg tak ho zlozi ako nic lebo urcite hmaty krav magy su take ucinne ze ty ani netusis ocom je rec, si najprv nieco nastuduj a potom tu pis svoje kktiny trapos
@michael95 idem si aj ja nejake bojove umenia nastudovat a pozriet videa na youtube "how to..." a potom budem tiez taky frajer ako ty a na kazdeho kto ti nieco napise agresivny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
btw. keby takto naisto viem že mám dostať cez piču tak by som ostal týždeň doma
ja by som čakala skôr také že " ty kokot nakazeny" neviem, či by som dokazala taketo citáty vymýšlať keď mi nniekto dava cez papulu
1. Do mna do mna nakladaj ano pome uz skoro som!
2. Kde si kupil tie tenisky?
3. Mozes rozkopat moj xicht ale nezlomis mojho ducha!
4. Sorry prdol som si.
5. AHAHAHAHAHAHA (spontanne ujebavanie sa)
Presiel som viacerimi bojovimi umeniami (taekwondo, džudo, yoseikan....) ale studuj bojove umenie KRAV MAGA aspon si na internete pozri nejake hmaty sneho, youtube videa krav maga a tak je to najlepsie bojove umenie ktore existuje
este mozem odporucit vyborne hmaty ktore si mozes pozriet na youtube SISTEMA (ruske boj. umenie skor pre vojakov el. jed., su tam hmaty na nezaplatenie)
ak ta bude kopat daky silny tipek tak mozes byt rad ked vobec mozes nieco povedat