Prvý post je dosť dlhý komu sa nechce ani ho nečítajte. V BA pod Michalskou rovno v historickom centre mesta je niekoľko striptízových klubov. Niekedy keď okolo večer prechádzam tak ma tam nejaký uchylák otravuje aby som vošiel dnu vždy mu rázne poviem že nemám záujem, ale keď okolo idem v iný deň tak sa opýta znovu, už ma to začína otravovať.
Rovno v centre nášho mesta otravujú ľudí úchyláci. To by ešte nebolo to najhoršie. Nedávno som čítal článok že tam zákazníkom dávajú niečo do pitia a potom ich okradnú o peniaze niekedy im zoberú z karty aj tisíce eur. Hlavne ľudí z mimo Bratislavy alebo Cudzincov. Ak človek nechce pokračovať tak ho vraj zbijú (To už je vrchol).
Je normálne aby v centre mesta boli podniky vlastnené Poliakmi, ktoré sa dopúšťajú kriminálnej činnosti? že tam mlátia opitých omámených zákazníkov, ale aj ženy čo tam pracujú dávajú im do pitia drogy atď? Dokonca ženy aj vydierajú a nútia ich tam pracovať? Je normálne že polícia s tým nič nerobí? Vraj tam občas prídu keď to niekto nahlási splnia si povinnosť nič nezistia a ďalej to neriešia. Jednoznačne z centra mesta treba dostať:
1 všetky - striptízové podniky - kde sa kradne a fetuje - ozaj zvrátenosť najhrubšieho zrna - toto má najvačšiu prioritu
2 herne vytlačiť do okrajových častí, v centre nemajú čo robiť - lebo sa v nich zarába na ľudskom neštastí
3 zábavné podniky kde sú zdrogovaní ľudia (a povačšine sa tam tie drogy aj predávajú)
Čo by ste navrhli ako takéto podniky dostať z mesta? Ja nebudem žiť v meste kde sa rovno v centre dejú takéto zvrátenosti. Musí sa s tým niečo robiť. Ako to navrhujete riešiť?
Keď polícia nekoná asi by sa patrilo obrátiť sa na primátora či starostku alebo aj na políciu ale niekde vyššie? Napísať hromadný email na všetky inštitúcie ktoré by to mohli vyriešiť taktiež napísať do Markízy, Jojky, STV tak aby všetci videli že sa to poslalo aj ostatným. Podávať trestné oznámenia ako na bežiacom páse. Keď sa ľudom niečo nepáči musíme sa občiasnky angažovať. Ja nechcem aby chudáci ľudia z východu ktorí tu pracujú od nevidím do nevidím prišli o všetko na čo tvrdo pracovali. Veď je to nehorázne. A potom celé Slovensko nadáva na Bratislavu pritom my Bratislavčania s tým nič nemáme.
Kamoš robil v jednom takom striptízovom podniku a tiež oslovoval ľudí na ulici.. a nedávali im nič do pitia, len to tam bolo hrozne drahé..
Ale na takých podnikoch mne nič nevadí, pokiaľ nebijú ľudí ako píšeš a podobne.. ale to by mi vadilo nech to je akýkoľvek podnik ofc..
@lenkaska1 tak ja tiež nie som nejaký moralista ale v tých podnikoch nejde o erotiku ani o zábavu ale o okrádanie ľudí a policajti nad tým privierajú oči. Okrem toho keď chce odtiaľ žena odýsť tak ju vraj začnú vydierať že to povedia jej rodine. Je rozdiel m,edzi serióznym podnikom a podnikom kde sa páchajú podvody. Okrem toho sa mi už stalo že sme boli v Channels (diskotéka kúsok odtiaľ) a prišli za nami 2 pekné dievčatá jedna polka a jedna ukrajinka a nahovárali nás aby sme tam išli kamarát tam naozaj aj chcel s nimi ísť ja som povedal že nejdeme, lebo mi bolo jasné že to robia pre peniaze že sú zaplatené aby tam priviedli zákazníkov a okrem toho mna ani nebaví pozerať na dievča ako sa točí okolo tyče a ešte jej za to platiť.
Keby tam kamarát veľmi chcel ísť a ja by som tam išiel s ním aj s tými dievčatami ktovie ako by sme dopadli ja mám karty vždy u seba a nechcel by som sa zobudiť s vybieleným účtom (hlavne tým firemným)
@Aventine viac ľudí sa sťažovalo na FB a tam tá zamestnankyňa lnk.sk/axV6 im dala za pravdu. Bolo o tom už v novinách pár článkov tak ja nevidím dôvod prečo by si toľko ľudí naraz vymýšlalo.
@skvrnka ty si z toho robíš prdel ale toto sú vážne veci keď ľudia nad tým zatvárajú oči a nikto to nerieši a ľudia čo by to mali riešiť sú úplatní tak naša krajina potom aj tak vyzerá. Veď už si kurva uvedomte že my sme zodpovední za to ako to tu vyzerá aj ty aj ja aj my všetci.
Lebo ak sú v našom meste ludia ktorí sa neštítia ničoho tak sa kľudne môže stať že raz dostanú do problémov aj teba. Ako som už spomínal ich zamestnanci nielenže otravujú ľudí na ulici ale ešte aj behajú po normálnych tanečných podnikoch v BA. A keď je niekto schopný okradnúť človeka v strippodniku tak určite nebude mať problém ťa okradnúť aj inde keď ti zmizne kabelka tak sa potom nesťažuj. Veď to sú ľudia ktorí patria do basy.
Už som si našaiel meno majiteľa a vraj v polsku v jednom jeho podniku dokonca umrel zákazník.
Nemyslím si, že takéto podniky by mali byť vytlačené do okrajových častí, lebo tam by tá kriminalita bola ešte vyššia.
Po celom meste je tých herní neúrekom.
Práveže v centre to ešte akceptujem, ale polícia by to mala viac sledovať.
ani to nepočítam koľko krát keď som išiel s niekym pod tou bránou večer tak ma stále oslovovali ľudia a volali na nejaký striptíz..bolo to otravné a nepríjemné, horšie jak cigáni s vonavkami
Keby mal vôľu to magistrát mesta zavrieť, stalo by sa tak už dávno...zrejme si niekto z povolení, ktoré vydáva, pekne privyrába...
polícia nič nevidí a všetci sú spokojní...obyčajný občan, ten nech sa sťažuje, aj tak mu je to na nič a koho okradnú, ten tam nemal chodiť...
tento problém je vo všetkých mestách sveta, liberalizácia dnešného sveta núti ľudí a bohužiaľ už od ranného detstva prijať tento "hnoj", lebo ináč sa stávajú protispoločenskými delikventami...hľadajú sa normy, ako všetko legalizovať a tým posunúť hranice morálky až na samé dno bahna..
tých hore to nezaujíma, prvoradý je zisk, akési pofidérne šťastie a demokracia, ktorú si každý predstavuje ináč...
(tu Božie zákony padli, diabol vyhráva, otázne je dokedy....osobne si myslím, že to už dlho nepotrvá....)
@majmarad 100% neklame, pozname sa moc dobre a hovorime si vsetko a on vobec nie je ten typ cloveka co ma potrebu klamat alebo zatajovat veci. JEDINE, ze by o tom nevedel, ze sa take nieco deje. Ale tiez mi to dojde ako bullshit uplny.
@marcello1111 bude sa s tým niečo robiť ja to nenechám len tak (aj moji rodičia sa už vo všeličom angažovali a podarilo sa im veľa vecí zmeniť k lepšiemu) bohužiaľ zla je okolo nás je stále dosť.
Mimochodom primátor Vallo spomínal že sa snažia niektorým herniam v centre zobrať licencie, lebo Bratislavčanom vadia, tak by mohli k herniam pridať aj striptízové bary.
Aha, uz som si vsimla linky... No ako jasne ze ked sa tam deje porusovanie zakona je to zle a je jedno ci v centre alebo na okraji mesta, treba to riesit.. Ale voci samotnemu striptizu alebo herni v centre nemam nic
Inac ale kamos tam robil este davnejsie cca 3-4 roky dozadu a to tam bol este iny majitel... A jak prisiel novy majitel tusim poliaci tak aj komplet personal sa menil.. Takze je mozne ze sa to takto zhorsilo
@lojzo_xxl nie som benevolentna, len mi nedava zmysel, ze nieco taketo v centre nedovolime ale na okraji mesta ano. Ak je to zle, tak to nedovolme nikde predsa a ak na tom nic zle nie je, tak o com sa bavime?
@lenkaska1 ja len z tých článkov a som rád že s tým nemám osobnú skúsenosť. Jediné s čím mám skúsenosť sú otravní promóteri na ulici a baby čo sa nás tam snažili dostať z diskotéky keď sme boli s kamarátom v Channels.
@21 vyjadrím sa k tomu čo si písala lojzovi. Áno keby sme mali poriadne zákony a polícia by si robila svoju prácu a policajti by boli neúplatní tak teoreticky nemám nič proti striptíz barom. Ale vidíš že v praxi to prináša len samé problémy. Poliakovi treba činnosť zakázať úplne. A ostatné podniky asi len tak hneď nezakážeš (ak neporušujú zákony) ale stačil by mi ako komkpromis vytlačiť ich von z centra na miesto kde sa dostaneš len autom. V centre by mali byť podniky vhodné pre všetkých a hlavne nech sa majú kam chodiť zabávať mladí ľudia. Veď aj tam kde bol kedysi podnik Sibyla je tiež teraz striptíz bar. A inde kde boli obľúbené podniky vznikajú herne a mladý človek sa nemá kde zabaviť a potom ide do herne a prehrá tam celú výplatu alebo do striptíz baru kde mu vybielia účet. A pritom Bratislava je mesto ktoré nemá skoro žiadny poriadny nočný život lebo všetko sa tu mení len na striptíz bary, herne alebo podniky kde sa priamo vo vnútri predávajú drogy ako kokain a previtín. Potom sa neni čomu čudovať že agresívny zdrogovaný alebo ožratý človek zmlátil hentoho filipínca a takéto veci sa tu ďejú bežne len to naštastie vačšinou nekončí smrťou.
K striptizovym barom... Bol som zopár krát vo viacerých, väčšinou z recesie a vždy nás odtiaľ sbskari vyhodili lebo sme boli drzí k tým kurvám a nechceli sme im kupovať 30 eurové drinky ktoré si dožadovali.
Do pitia nám nikto nikdy nič nedal to sa hovorí iba o jednom jedinom že sa to tam stalo.
Nevidím dôvod ich zatvárať. Že ťa otravujú promotéri? Mňa na ulici bežne otravujú ľudia s hlúposťami, čo teraz...
Herne sú iná vec, a po tom čo som videl do toho biznisu (robil som vo firme ktorá vytvárala sw pre hracie automaty) to vnímam čisto ako ojeb na ľudí a nerozumiem že ešte existujú...
Ale podniky kde pri tebe dievčatá tancujú, za ich pozornosť niečo chcú chcú a ľudia ťa volajú dnu? Tak to môžeš zrušiť každý klub na Slovensku vrátane dedinských akcií na jarmoku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Rovno v centre nášho mesta otravujú ľudí úchyláci. To by ešte nebolo to najhoršie. Nedávno som čítal článok že tam zákazníkom dávajú niečo do pitia a potom ich okradnú o peniaze niekedy im zoberú z karty aj tisíce eur. Hlavne ľudí z mimo Bratislavy alebo Cudzincov. Ak človek nechce pokračovať tak ho vraj zbijú (To už je vrchol).
» lnk.sk/axV6...
» lnk.sk/nvyN...
Je normálne aby v centre mesta boli podniky vlastnené Poliakmi, ktoré sa dopúšťajú kriminálnej činnosti? že tam mlátia opitých omámených zákazníkov, ale aj ženy čo tam pracujú dávajú im do pitia drogy atď? Dokonca ženy aj vydierajú a nútia ich tam pracovať? Je normálne že polícia s tým nič nerobí? Vraj tam občas prídu keď to niekto nahlási splnia si povinnosť nič nezistia a ďalej to neriešia. Jednoznačne z centra mesta treba dostať:
1 všetky - striptízové podniky - kde sa kradne a fetuje - ozaj zvrátenosť najhrubšieho zrna - toto má najvačšiu prioritu
2 herne vytlačiť do okrajových častí, v centre nemajú čo robiť - lebo sa v nich zarába na ľudskom neštastí
3 zábavné podniky kde sú zdrogovaní ľudia (a povačšine sa tam tie drogy aj predávajú)
Čo by ste navrhli ako takéto podniky dostať z mesta? Ja nebudem žiť v meste kde sa rovno v centre dejú takéto zvrátenosti. Musí sa s tým niečo robiť. Ako to navrhujete riešiť?
Keď polícia nekoná asi by sa patrilo obrátiť sa na primátora či starostku alebo aj na políciu ale niekde vyššie? Napísať hromadný email na všetky inštitúcie ktoré by to mohli vyriešiť taktiež napísať do Markízy, Jojky, STV tak aby všetci videli že sa to poslalo aj ostatným. Podávať trestné oznámenia ako na bežiacom páse. Keď sa ľudom niečo nepáči musíme sa občiasnky angažovať. Ja nechcem aby chudáci ľudia z východu ktorí tu pracujú od nevidím do nevidím prišli o všetko na čo tvrdo pracovali. Veď je to nehorázne. A potom celé Slovensko nadáva na Bratislavu pritom my Bratislavčania s tým nič nemáme.
Ale na takých podnikoch mne nič nevadí, pokiaľ nebijú ľudí ako píšeš a podobne.. ale to by mi vadilo nech to je akýkoľvek podnik ofc..
Keby tam kamarát veľmi chcel ísť a ja by som tam išiel s ním aj s tými dievčatami ktovie ako by sme dopadli ja mám karty vždy u seba a nechcel by som sa zobudiť s vybieleným účtom (hlavne tým firemným)
@skvrnka ty si z toho robíš prdel ale toto sú vážne veci keď ľudia nad tým zatvárajú oči a nikto to nerieši a ľudia čo by to mali riešiť sú úplatní tak naša krajina potom aj tak vyzerá. Veď už si kurva uvedomte že my sme zodpovední za to ako to tu vyzerá aj ty aj ja aj my všetci.
Lebo ak sú v našom meste ludia ktorí sa neštítia ničoho tak sa kľudne môže stať že raz dostanú do problémov aj teba. Ako som už spomínal ich zamestnanci nielenže otravujú ľudí na ulici ale ešte aj behajú po normálnych tanečných podnikoch v BA. A keď je niekto schopný okradnúť človeka v strippodniku tak určite nebude mať problém ťa okradnúť aj inde keď ti zmizne kabelka tak sa potom nesťažuj. Veď to sú ľudia ktorí patria do basy.
Už som si našaiel meno majiteľa a vraj v polsku v jednom jeho podniku dokonca umrel zákazník.
Po celom meste je tých herní neúrekom.
Práveže v centre to ešte akceptujem, ale polícia by to mala viac sledovať.
polícia nič nevidí a všetci sú spokojní...obyčajný občan, ten nech sa sťažuje, aj tak mu je to na nič a koho okradnú, ten tam nemal chodiť...
tento problém je vo všetkých mestách sveta, liberalizácia dnešného sveta núti ľudí a bohužiaľ už od ranného detstva prijať tento "hnoj", lebo ináč sa stávajú protispoločenskými delikventami...hľadajú sa normy, ako všetko legalizovať a tým posunúť hranice morálky až na samé dno bahna..
tých hore to nezaujíma, prvoradý je zisk, akési pofidérne šťastie a demokracia, ktorú si každý predstavuje ináč...
(tu Božie zákony padli, diabol vyhráva, otázne je dokedy....osobne si myslím, že to už dlho nepotrvá....)
Mimochodom primátor Vallo spomínal že sa snažia niektorým herniam v centre zobrať licencie, lebo Bratislavčanom vadia, tak by mohli k herniam pridať aj striptízové bary.
K striptizovym barom... Bol som zopár krát vo viacerých, väčšinou z recesie a vždy nás odtiaľ sbskari vyhodili lebo sme boli drzí k tým kurvám a nechceli sme im kupovať 30 eurové drinky ktoré si dožadovali.
Do pitia nám nikto nikdy nič nedal to sa hovorí iba o jednom jedinom že sa to tam stalo.
Nevidím dôvod ich zatvárať. Že ťa otravujú promotéri? Mňa na ulici bežne otravujú ľudia s hlúposťami, čo teraz...
Herne sú iná vec, a po tom čo som videl do toho biznisu (robil som vo firme ktorá vytvárala sw pre hracie automaty) to vnímam čisto ako ojeb na ľudí a nerozumiem že ešte existujú...
Ale podniky kde pri tebe dievčatá tancujú, za ich pozornosť niečo chcú chcú a ľudia ťa volajú dnu? Tak to môžeš zrušiť každý klub na Slovensku vrátane dedinských akcií na jarmoku...