súhlasím s obmedzovaním parkovania a celkovo pohybu áut na cestách, ale až takýmto zákazom by som do toho nešiel...
radšej by som vytvoril viac peších zón a ulíc, kde by mohla chodiť len MHD. Takisto by som bol šťastnejší, ak by chodníky viac patrili chodcom a nerobilo by sa z nich parkovisko.
Prečo, podľa mňa by to bolo celkom fajn. Bratislavčania by zaparkovali tam kde bývajú, a pracujúci by parkovali vo firme alebo by si platili. To je podľa mňa úplne normálne a správne. Autá by boli povolené len po Dialniciach a rýchlostných cestách. Prípadne ešte na hlavných ťahoch. Ale všetci by museli chodiť MHD. Tá by však tiež potrebovala ráznu obmenu trás a frekvencie. A tiež by na vstupoch do miest z každého smeru boli parkovacie domy. Ani neviete aké super by to bolo.
@antifunebracka v centre súhlasím, ale otázka hovorí o zastavanom území. Teda napríklad ak niekto býva na sídlisku, tak by k nemu nemohla prísť na návštevu rodina autom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
radšej by som vytvoril viac peších zón a ulíc, kde by mohla chodiť len MHD. Takisto by som bol šťastnejší, ak by chodníky viac patrili chodcom a nerobilo by sa z nich parkovisko.