Chcel by som aby ste zdielali neocakavane dobre alebo naopak zle skusenosti co ste mali ako zakaznik so zahranicnymi e-shopmi / (online) pradavajucimi (pripadne mozte aj naopak ako predavajuci) ,pricom nemusite upresnit obchod, staci mi len štát.
zacnem
Tak napriklad kupoval som si nejake veci od rusov (rozdielne firmy / ludia) , v priebehu poslednych 2 rokov, pozadovala sa tam platba vopred, vzdy, vsetko co slubili dodrzali a to som platil.
1x ce Western Union nejakej bulharke
2x cez bankovy prevod bulharovi
1x Bitcoin-mi rusovi
1x cez Unistream.ru na Krym
A zase naopak dost negativne s cechmi
1x cez Western Union ( aj ked to priznavam ze bola tak moja hlupost ze som sa nechal na taky typ platby nahovorit)
1x prevodom na ucet, kupil som si veci z e-shopu (Praha) , nesedeli mi tak som ich vratil aj s pisomnym odstupenim, opakovane som im volal ze kedy mi pridu peniaze naspat na ucet, furt sa vyhovarali, o 25 dni som sa im ''vyhrazal'' inspekciou, potom ma refundli ( limit je tusim 14 dni).
ja tiež väčšinou čínske eshopy aliexpress, ebay, wish, stránka na korejsku kozmetiku cez clubclio.en, šošovky cez desiolens.com a ešte som nemala nikdy žiadny problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
1x ce Western Union nejakej bulharke
2x cez bankovy prevod bulharovi
1x Bitcoin-mi rusovi
1x cez Unistream.ru na Krym
A zase naopak dost negativne s cechmi
1x cez Western Union ( aj ked to priznavam ze bola tak moja hlupost ze som sa nechal na taky typ platby nahovorit)
1x prevodom na ucet, kupil som si veci z e-shopu (Praha) , nesedeli mi tak som ich vratil aj s pisomnym odstupenim, opakovane som im volal ze kedy mi pridu peniaze naspat na ucet, furt sa vyhovarali, o 25 dni som sa im ''vyhrazal'' inspekciou, potom ma refundli ( limit je tusim 14 dni).