Zdravim, mate radi SlipKnoT? Robite radi coveri? Tak co na to keby sme sa pridali Ja som basák RIP PAul Gray a zhanam Joeya Jordisona (takze bubenika) Shawna crahana, chrisa fehna (takze tych druhych bubenikov ci co to je) Micka gitaristu a jimmyho druheh
@schizoofrenik no tam sa treba naucit len rychlost, co sice lahke nie je ale urcite lahsie ako nejake brutalne "rytmiky".. kazdopadne neviem na co tento mlady pan pride, resp na koho
po 1. máš 12 a myslím si, že v tvojom veku je ešte priskoro na zakladanie kapely... najprv by si sa mal s hudbou fakt zžiť a potom rozmýšľať o kapele
po 2. nemá význam zakladať kapelu tak, že napíšeš na net "kto chce byť v kapele?" .. podľa mňa je kapela hlavne o tom, že ľudia, ktorý sa majú radi a radi spolu trávia čas sa chcú venovať hudbe.. takže si skús nájsť "hudobných" kamarátov a vyskúšaj to s nimi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
FFS
A že RIP Paul Gray
Ale zohnať Joeyho no veľa šťastia
boze deti deti
@magick55 o__o pan je humorista?
móóóóój
kokot !!!
Toto ani neni možné !
GOOD LUCK.
po 1. máš 12 a myslím si, že v tvojom veku je ešte priskoro na zakladanie kapely... najprv by si sa mal s hudbou fakt zžiť a potom rozmýšľať o kapele
po 2. nemá význam zakladať kapelu tak, že napíšeš na net "kto chce byť v kapele?" .. podľa mňa je kapela hlavne o tom, že ľudia, ktorý sa majú radi a radi spolu trávia čas sa chcú venovať hudbe.. takže si skús nájsť "hudobných" kamarátov a vyskúšaj to s nimi..
po 3. RIP Paul Gray si zabil totálne !!