Ahojte, chcel by som si založiť e-shop. Potrebujem si na to založiť živnosť? Neplánujem tým zarobiť viac ako 1901,67€ ročne, takže nemusím robiť daňové priznanie. Musím platiť aj nejaké iné odovody?
Ide aj o to čo chceš predávať A ak nebudeš mať 2000€ obrat, tak by sa to možno dalo zaradiť aj do občasného predaju, ktorý sa neklasifikuje ako nejaký druh podnikania no to by som musel vedieť viac, no tam je nevýhoda že nesmie mať nejakú platenú reklamu. Ak by to tak ale nebolo, je stále možnosť to založiť na staršieho kamaráta, alebo ako tu bolo spomenuté na rodinu.. No pri takejto možnosti treba e-shop registovať, čo sa už dá robiť aj online no musí to byť a teda tá živosť
tiež som uvažoval či je nejaká možnosť ako zlegalizovať mikro eshop (cca 50-200€ mesačný zisk), ide o to že mám tam čo predávať a stálo by ma to minimálnu námahu a tých pár drobných by sa zišlo, ale ak mám na to niečo zakladať a mať vybavovačky tak kakám na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme