My máme jednu taku ucitelku,ktora ked vidi,ze mas teste napisanu skusku,tak ti naschval strhne bol,aby si ju nemal spraviť,a este ti aj povie,ze nic nevies,a znizi ty sebavedomie a uraza ta.Je to podl
Je to všade, len sa proti tomu musíš obrniť, mne sa raz stalo na seminári z matematiky, že sa mi "šťuklo", ale nepríjemne a nahlas nebolo to samozrejme naschvál, všetci naokolo sa začali smiať a mne ten veľmi inteligentný profesor nadal, že som krava sprostá kvoli tomu že som mala štikútku. Veľmi rýchlo a rázne som mi vysvetlila, že si nič také nemože dovoliť, však som sa aj potom bála či ma vobec nechá prejsť, ale bez problémov
ja som mal také skúsenosti s TUKE...ako zahraničný študent ktorý bol sebavedomý, veľa sa pýtal na otázky ohľadom predmetu a prejavoval oveľa vyššiu iniciatívu ako ostatní som bol neobľúbený a dokonca 2 vyučujúce (nemali titul profesor) sa ma snažili za každú cenu dostať zo školy preč...čo sa im podarilo, ale až keď som po mesačnom boji s nimi robil skúšku pred dekanom a komisiou pretože sa mi nepáčilo ich hodnotenie...
možno som zvyknutý na iný štandart, ale správanie pedagógov na slovenských VŠ sa mi nepáči a nezdá objektívne...
o profakoch na TUKE som to tiež počul školu dáš tak ak máš aj na nich šťastie.. no to už je trochu v p*
@7 ked prides na ss alebo vs zisti ze lepsie sa je na nic nepytat lebo potom prides aj o ten jeden bod co mas z testu to nieje ako ze na zs prides s placom domov a tatinko sa ti pojde nebodaj stazovat ze ti dala nejaka pin*a dvojku miestu jednotky
@magick55 ja som sa necítil dobre na TUKE...cítil som že vyučujúci majú voči mne akýsi "odpor"...možno preto že som cudzinec, možno preto že som nevedel dobre po slovensky keď som tam prišiel...v každom prípade nemôžem hovoriť o objektívnosti voči mne...
máme jednu pani docentku, cca 80tničku, ktorá nás na cvikách vyvoláva pred tabuľu a skúša, jedna spolužiačka pri nej nenapísala písomku, a teraz jej stále pred všetkými nadáva, aká je sprostá...a povie jej, že jaj, vy ste tota sprostá, čo nič nevie, ani mi sem nechoďte a podobne....a na ďalšiu písomku sa naučila, a just jej nedala prejsť....nič si z toho nerob, taký je proste život na VŠ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja som sa s takymi zatial este nestretla na mojej fakulte vdakabohu, skor maju opacny pristup
A chcem sa opytat,ze co sa da podniknut tomu,ze ked vas uraza
sorry,trochu som to napisal ako madar no
možno som zvyknutý na iný štandart, ale správanie pedagógov na slovenských VŠ sa mi nepáči a nezdá objektívne...
@7 ked prides na ss alebo vs zisti ze lepsie sa je na nic nepytat lebo potom prides aj o ten jeden bod co mas z testu to nieje ako ze na zs prides s placom domov a tatinko sa ti pojde nebodaj stazovat ze ti dala nejaka pin*a dvojku miestu jednotky
a s tou gramatikou je fakt, aj my máme docenta, čo ti je schopný dať E kvôli forme, aj keď obsah by bol za A.