co si o tom myslite???podla mna dost divny nazov ale vystizny a mne sa celkom pozdava ze nejaky chlap moze dostat pokutu 5000 sk ked ma buchne po riti ....
len dúfam že to nieje jednostranné že len muž dostane pokutu...ked ma niekto chytí za vajcia, či už je chlap alebo žena, mal by dostať rovnako pokutu...ak by mi to vadilo....čo nevadí
tak nejaka truba si da narocky vystrih az po pupok a od kazdeho druheho bude vyberat po tri litre. ked nejaka nechce aby sa jej chlapy pozerali na kozy, nech si da rolak
ooo boze... asi si zacnem pisat do kolonky krajina povodu miesto Slovensko Kocurkovo... niezeby tam radsej rozmyslali nad financovanim skolstva a zdravotnictva ale tu take somariny vymyslat ze sexualny harasment...
dalsi sposob ako prilepsit statny rozpocet oni si vas vobec necenia je to len dalsia masina na osklbavanie a to ze to neplati aj opacne je zjavna diskriminacia baby casto krat takto harasia ovela castejsie ako chalani a pre chalana co ma babu to byt prijemne nemusi
no podla mna sexual harassment nie je len dotyk, su to skor sexualne narazky, preverzne reci a emaily a podobne.....a este od slizkeho plesateho pupkaca no ble nie?
je to hluposť.. a plesnutia po zadku sa ráta ako bežne sexuálne obťažovanie takže žiedny jebnutý zákon nepotrebuju.. mna viac sere ako vyjebali s novinármi.. im ta dobre sekalo
mno ono sa neplati za kazde kukanie do vystrihu ...pokuta je len ked to zene vyslovene prekaza a da to na sud....a zisti sa to tak ze toho obzalovaneho podrobia vysetreniu psychologom/psychiatrom a on posudi ci toho bol alebo nebol schopny....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Pawlo, podla mna to plati aj pre opacne pohlavie, samozrejme len v tom pripade, ze by sa ti to nelubilo..
len dúfam že to nieje jednostranné že len muž dostane pokutu...ked ma niekto chytí za vajcia, či už je chlap alebo žena, mal by dostať rovnako pokutu...ak by mi to vadilo....čo nevadí
Geordie, neviem si predstavit, zeby chlap chytal chlapa za vajcia...Fuuuj...to je nechutne...
tak nejaka truba si da narocky vystrih az po pupok a od kazdeho druheho bude vyberat po tri litre. ked nejaka nechce aby sa jej chlapy pozerali na kozy, nech si da rolak
Kedz bachne zena muzovi plati ona.
Ked zena bude mat velky vystrih, muz ju moze obvinit za obtazovanie
Preto sexalny harasment je picovina.
Snad len to obtazovanie. to uznavam ale to vedlajsie uz nie.
To by tie vystrihy uplne stratili zmysel,keby sa tam chlapi nemohli kukat.No naco by som si ich potom obliekala???
Ale podla mna to je picovina, ved ze screensaver aelbo pozadie si da chlap nejaku modelku v bikinach a za to moze dostat pokutu a podobne.. pfuj
Btw by ma zaujimalo ako ta zenska dokaze ze sa jej chlap pozeral do vystrihu (stacilo by povedat ze chlap si pozeral jej nahrelnik a bude ).