Prečo to musí byť vždy tak, že sa nám páči niekto, komu sa nepáčime my a páčime sa niekomu koho zase nechceme ? Ach. Po rozchode som si vzťahy zajázala a vydržalo mi to 3 roky. Konečne som našla odvahu a aj človeka ktorý má rovnaký životný štýl a všetko
Ja tiez rozmyslam ze nechapem ako to niektorym vyjde ze hned sa daju s niekym dokopy a chcu sa navzajom. Ja mam s tymto vzdy problem a uz ma to nebavi.
Neviem, možno práve to je chyba. Keď čakáme, že všetko do seba zapadne hneď len preto, že máme 99 zo 100 vecí spoločných. Podľa mňa na tom treba pracovať, dať dotyčnému aspoň príležitosť a aj v prípade, že náhodou prvé stretnutie nevyjde úplne super a ľudia k sebe nepocítia plamennú túžbu, tak by si mali dať druhú aj tretiu šancu ak treba
láska je najväčší dar Boha, ak s ním hazardujete, potom sa nečudujte, že vaše vzťahy sa po čase rozbíjajú a rozpadajú...
žiť v láske - Bohu, znamená pochopiť, veriť, dôverovať, trpieť a vzájomne sa milovať až po hrob...
toto dokáže málo kto, preto sa nečudujem z tých komentov čo tu čítam...
hľadajte v sebe problém a zbavte sa ho čím skôr, jedine tak nájdete šťastie, ktoré vám ponúka Stvoriteľ...
zapamätajte si, nikdy, ale nikdy nebudete šťastní, ak zo života odkopnete Boha, obrátite sa mu chrbtom, ...
všetko ostatné je faloš, márnosť a beznádej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Bojuj, ak ti na tom naozaj zalezi.
A ked to ziskas, po chvili ta to omrzi a uz o to nestojis
tiez chcem tych co ma nechcu
akurat ze mna nikto nechce xD
žiť v láske - Bohu, znamená pochopiť, veriť, dôverovať, trpieť a vzájomne sa milovať až po hrob...
toto dokáže málo kto, preto sa nečudujem z tých komentov čo tu čítam...
hľadajte v sebe problém a zbavte sa ho čím skôr, jedine tak nájdete šťastie, ktoré vám ponúka Stvoriteľ...
zapamätajte si, nikdy, ale nikdy nebudete šťastní, ak zo života odkopnete Boha, obrátite sa mu chrbtom, ...
všetko ostatné je faloš, márnosť a beznádej...