Ahojte. Čítala som viac krát ze zakriveny penis ženy obľubujú lebo vraj sa lepšie dostane tam kde ma a ženu lepsie uspokojí. Mate s tým takéto skúsenosti? Alebo si myslíte že je to blbosť?
Zakrivený penis je podľa mňa abnormalita ...ja taký jak do tvaru špirály našťastie nemám ...btw. dievča, nezakladaj stupidné témy a radšej sa tu ponúkni pre panicov
@Movehigher z 99% zakrivenie nevadi a nesposobuje vaznejsie problemy pri sexe nakolko vagina je dostatocne flexibilna a vie sa prisposobit. Je pravda ze niektore druhy zakrivenia su vhodnejsie / nevhodnejsie na niektore polohy resp. ak sa to spravne nakombinuje vie zena citit viacej drazdenia v spravnych miestach. Pripadne nebude citit tolko drazdenia. To ktore zakrivenia su vhodnejsie na ake polohy a opacne ide velmi jednoducho dohladat cez google.
@darksider96 počúvaj ty debil skurvený, a neoznačuj aspoň tak, že si myslíš, že ja sa o tom nedozviem ...a nie som panic, čo ťa do toho ty bezcharakterná sviňa! ...zakop sa ty zmrd!
@darksider96 Neznesiem takéto správanie, vidieť že si debil a nie slušný človek ...robiť si ešte srandu z človeka ktorého ani nepoznáš, je od teba starší a nesiahaš mu ani po členky!
@kerrang OMG, tebe jebe alebo čo? Ja som si len robil nevinnú srandu a nemyslel som to vôbec v zlom a ani proti tebe a ty na mňa takto vyletíš Daj sa liečiť
@kerrang Navyše si tu sám viackrát písal, že si ešte nemal babu a že ťa žiadna nechce... A tú postavičku so Simpsonovcov som sem dal len ako taký nevinný žart a keby si ten seriál pozerával, tak by si pochopil. Aj kamoš s kamoša si občas takto spraví srandu, tak nechápem čo si sa tak rozčúlil. Veď tu na bidzi panuje väčšinou taká priateľská atmosféra a občas si s niekoho takto priateľský vystrelíme. Veď som ťa nijako neurážal a ani som k tebe nebol hnusný, tak nechápem čo sa takto paprčíš. Nepísal som to s úmyslom ti uškodiť
@darksider96 Tak to prosím ťa nabudúce nepíš, jo? ...ja si tiež z teba srandu nerobím a nepotrebujem sa tu zhovadiť ako neschopák ...a aj keď teda by som bol ten panic, tak čo je na tom tak zlé?? ...to len táto spoločnosť to tak posudzuje, že ten človek musí byť extrémne škaredý, mať nejakú mentálnu poruchu atď. ...ja si z panicov a panien srandu nerobím a uvedomelý človek to nepovažuje za nič zlé ...naopak, by sa to malo brať ako výsada, že pokiaľ sa nezaľúbi sex nechce ...každý je inak citlivý, niekto nechce sex bez lásky a chce ho prežiť s dievčaťom, ktoré bude ľúbiť ...za mňa osobne by mi nevadila panna, ani sa takej nesmejem a navyše keď je aj dosť pekná, tak to je úplne neopísateľný pocit takú babu ešte nájsť
@darksider96 ale je fajn, že si mi to vysvetlil ako si to myslel a tak aj z mojej strany prepáč a všetky nadávky beriem späť ...ja sa nehnevám na teba už ani ...tak že by ma žiadna nechcela, tak to je len to moje odpisovanie, keď príde depka ...baby o mňa by aj mali záujem, len spoznávam nesprávne typy skôr a to, že ešte sa na mňa moc "neusmialo" šťastie v láske ...vždy v tom niečo bránilo, hlavne diaľka a pri dosť babách nebola "chémia", nemali podobné záujmy a bolo to len nudné rozprávanie sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale keď som hľadala ten obrázok, našlo mi to vývrtky v tvare káčera