ok...takze...podme si rozobrat tvoj problem v bodoch...
1. niekto na tebe sedel - gratulujem..pokial to nebol maly synovec, sesternica atd atd tak si mozes povedat ze si kanec....
2. sedela na tebe zena - predpokladam, ze nie zena ale este dievca...potvrdzuje sa to, ze si ozaj kanec...
3. bez tricka - viacero variant...ojebala sa pudingom, bolo mokre z pracky, nemala ziadne ciste a nechcela smrdet...neviem...kazdopadne tvoje + ak sa bolo na co pozerat... takze ta povysujem na alfa-kanca...
4. kusla sa do pery - ja toto robim ked mam suche pery a olupuju sa mi... mozno mala nejaky hydratacny problem na perach alebo nieco na tento styl...mozno si prskal ked ste sa rozpravali a naozaj z teba bude mat herpes... ale status alfa-kanca ti ostava....
5. este nam tu prezrad, kedy sa ti toto cele snivalo a ci si bol z toho smutny ked si sa zobudil...
Niekedy sa proste čudujem, čo tu ľudia zaje*ú slušne povedané ...ako dávaj si tu čo chceš, ale len zo seba bavíš _____ ako to spomenula kolegyňa v @6 skús popozerať Discovery, Spektrum alebo Animal Planet...možno to tam dávali (inač dík za pobavenie )
z tvojho textu nejasne vyplýva či to dievča je bez trička alebo ty. takže ak ty si bez trička páči sa jej tvoje telo ak ona je bez trička a sedíte niečo na tento spôsob » www.facebook.com/photo.php?fbid=... tak to znamená, že chce niečo viac ako len sedenie napríklad pusu
akože už som počula kade jaké potoviny ale to čo napísal kolega v @16 tak to jedna z najlepších analýz jaké som kedy počula normálne si to vytlačím a zarámujem nad posteľ chlape uznávam ťa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Bože toto je trápne
@obliviate bohužiaľ ten som k nej nedostal, musím reklamovať u jej rodičov
a normálne sa pýtam
nechapem naco sa ludia kusu do pery O_____o
1. niekto na tebe sedel - gratulujem..pokial to nebol maly synovec, sesternica atd atd tak si mozes povedat ze si kanec....
2. sedela na tebe zena - predpokladam, ze nie zena ale este dievca...potvrdzuje sa to, ze si ozaj kanec...
3. bez tricka - viacero variant...ojebala sa pudingom, bolo mokre z pracky, nemala ziadne ciste a nechcela smrdet...neviem...kazdopadne tvoje + ak sa bolo na co pozerat... takze ta povysujem na alfa-kanca...
4. kusla sa do pery - ja toto robim ked mam suche pery a olupuju sa mi... mozno mala nejaky hydratacny problem na perach alebo nieco na tento styl...mozno si prskal ked ste sa rozpravali a naozaj z teba bude mat herpes... ale status alfa-kanca ti ostava....
5. este nam tu prezrad, kedy sa ti toto cele snivalo a ci si bol z toho smutny ked si sa zobudil...
dufam, ze raz vyrasties a naucis sa ako sa robi humor
tak to znamená, že chce niečo viac ako len sedenie napríklad pusu
to je totiz dost podstatne
-.-
Hryzie si peru ? myslí si "Rob somnou niečo !"