Baby a Chalani, ktoré sú podľa vás malé prsia a naopak ktoré až moc veľke.....
poprípade baby ktorú veľkosť by ste chceli mať. A chalani záleží Vám na veľkosti?
niezeby priamo "zalezalo", no spravna velkost potesi isteze existuju prilis male. to su take, ktore tam vlastne ani niesu. cokolvek obsiahnute medzi tymito a prilis velkymi (kate upton+) by som ale pokojne oznacil za ideal.
Niet nad to sa hlavou zaboriť medzi bujaré trojky a keď sa tak hompáľajú nad očami to ani Mastercard nezaplatí...
Ale tak nejakooo moc prsia neriešim i keď je pravda, že väčšie sú pre mňa príťažlivejšie... Ale hlavne primerané postave a nech nie sú lajdáky...
Lebo pri chudučke/priemernej babe trojky je krása ale ak má baba 100kg a trojky tak ďakujem neprosím..
Primerané k postave a žiadne vyťahance. A ovšem ako už bolo spomínané, nie sú trojky ako trojky.
Podľa mňa sú najlepšie troječky guľaté. Žiadne bezobjemové vyťahance ani lentilky pod kobercom avšak človek si nenavyberá s čím sa narodí a bohužiaľ nie každý si môže dovoliť si to dať upraviť podľa svojich predstáv.
Ženy plz. Však tie HMkovské podprdy sú strašne strašne shitné, choďte radšej do obchodu špecializovaného na spodné prádlo kde vás premerajú a pomôžu vám vybrať aj dobrý strih. Bude to určite drahšie ako tie HMkovské, ale tie podprdy aj niečo vydržia, nevyťahá sa hneď obvod a majú aj pekné dizajny : )
Väčšina holiek nosí podprdu každý deň tak sa podľa mňa do toho oplatí investovať.
@ssunflower ja si objednávam z netu, lebo jedna mi neskutočne dobre sadla a už ju asi 2 roky stále majú tak keď potrebujem novú tak si ju proste objednám a nezarezava sa ani netlačí, čiže som spoko veľmi
Jednej babe svedčia menšie, jednej väčšie. Ja mám veľké a s malými by som vyzerala asi fakt dosť zle. Nie som ani za moc markantné silikónové úpravy (že z A na D alebo tak), iba menšie doladenia objemu, príroda vie prečo zariadila veci tak ako zariadila, aby telá vyzerali harmonicky a súmerne si myslím.
Však vieš, extrémy sú o ničom, buď žiadne alebo veľké lajdáky žiadnej nesvedčia. Rovnako sa mi páči baba s malými a veľkými. Keby som to mal viac rozpísať, chudá anorektička pre mňa nebude veľmi príťažlivá, moja prvá baba ich mala "malé", sama hovorila, že je s nimi nespokojná, ja som však bol spokojný, aké boli. Ale pokiaľ ide čisto teoreticky o výber, tak vyhrávajú asi "veľké".
Jeden chlapec mi povedal, ze by som si mala dat plastiku. Velmi som potom plakala.
Ale pacia sa mi na najviac take, ktore su tesne nad hranicou toho, ze uz maju ciarku v nepushup podprde. A vacsie uz velmi nie.
Mam kopec kamosiek co sa mi odvzdy vysmievali ze mam male a teraz maju 22 a uz im ovisaju.
A zvykla som z toho mat fakt mrte komplexy, sice este aj mam, ale uz menej. Asi cim som starsia tym to muzi v mojom veku maju viac na haku
Mam rada svoje a nemenila by som. A preferujem mensie, ono som velmi prakticky človek. Moje prsa ma v nicom neobmedzuju, ked chcem pekny výstrih tak zainvestujem do podprsenky, ked chcem byt takmerplocha tak si ju proste nedam.
Stredné alebo menšie. Ale na velkosti tu nezáleží. Ale jedna vec sa mi fakt nepáči na prsiach. Keď majú rozsiahlu tmavú farbu okolo bradaviek. ---bože strašne uchylne to znie čo som napisal, minule som si to googlil a zistil som jak sa to vola ale už to neviem a netrapi ma to. Ale viem že to sa mi určite nepáči Inak beriem všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a moje vlastné sú pohode jak sú, možno by som ich zmenšila, bolo by to praktickejšie no
Aj na iných ženách sa mi páčia malé prsia.
Ale tak nejakooo moc prsia neriešim i keď je pravda, že väčšie sú pre mňa príťažlivejšie... Ale hlavne primerané postave a nech nie sú lajdáky...
Lebo pri chudučke/priemernej babe trojky je krása ale ak má baba 100kg a trojky tak ďakujem neprosím..
Podľa mňa sú najlepšie troječky guľaté. Žiadne bezobjemové vyťahance ani lentilky pod kobercom avšak človek si nenavyberá s čím sa narodí a bohužiaľ nie každý si môže dovoliť si to dať upraviť podľa svojich predstáv.
Ženy plz. Však tie HMkovské podprdy sú strašne strašne shitné, choďte radšej do obchodu špecializovaného na spodné prádlo kde vás premerajú a pomôžu vám vybrať aj dobrý strih. Bude to určite drahšie ako tie HMkovské, ale tie podprdy aj niečo vydržia, nevyťahá sa hneď obvod a majú aj pekné dizajny : )
Väčšina holiek nosí podprdu každý deň tak sa podľa mňa do toho oplatí investovať.
Ale pacia sa mi na najviac take, ktore su tesne nad hranicou toho, ze uz maju ciarku v nepushup podprde. A vacsie uz velmi nie.
Mam kopec kamosiek co sa mi odvzdy vysmievali ze mam male a teraz maju 22 a uz im ovisaju.
A zvykla som z toho mat fakt mrte komplexy, sice este aj mam, ale uz menej. Asi cim som starsia tym to muzi v mojom veku maju viac na haku