@barbi2020 pretože nebudete asi celý život žiť izolovaní v nejakej bubline bez jeho alebo tvojho okolia, no nie? a pretože tak ako si ty súčasťou jeho života, tak sú aj oni. mne by fakt bolo blbé voči môjmu priateľovi ho nepredstaviť rodičom. mala by som pocit, že to z neho robí niečo nepodstatné v mojom živote.
všetko má svoj čas. Určite nie je prioritné ukazovať nové dievča rodičom hned na druhý deň... Aj po mesiaci stačí. Keď mi vyhovuje to dievča, tak ma nezaujíma akých má rodičov. Rodičia sú len dodatok
Ale tak akoze u mna a mojich priatelov to bolo vzdy take prirodzene, neviem ci by som to sla sama nasilu iniciovat. proste len ked by ma chceli poznat.
On mojich pozná, tí jeho bývajú príliš ďaleko na to, aby sa mi chcelo ich spoznávať, a okrem toho, z toho čo mi o nich hovoril, resp. nehovoril, sa ich trošičku bojím
poznat ich by bolo fajn.. ale skôr by som sa bála že spravím zlý dojem... plus nenávidím ked som pri niekoho rodičoch.. usmievat sa milo sa tvárit.. polsušne..
tak neni to pre mňa niečo úplne že dôležité, ale keby som po nejakej dlhej dobe ešte stále ani nevedela ako vyzerajú a nemohla sa im ani pozdraviť na ulici tak by mi to bolo čudné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale tak akoze u mna a mojich priatelov to bolo vzdy take prirodzene, neviem ci by som to sla sama nasilu iniciovat. proste len ked by ma chceli poznat.