Záleží vam na tom? alebo vám to je ukradnuté? Ak napr niekto koho nemáte radi do vás podpichne nejak oplatíte mu to? Staráte sa o to aby si o vás vaši nepriatelia nemysleli niečo čo by vás mohlo nejak "poškodiť"(neviem nájsť lepšie slovo)?
snazim sa si to nevsimat a byt sam sebou a nemam rad ked si ludia o mne nieco mislia ci uz dobre alebo zle... ja sa snazim si o ludoch nic nemysliet...
a snažím sa byť dobrý človek a so všetkými dobre vychádzať. a útoky vraciam v prípade, že sa už neviem brániť inak.
alebo v prípade, že niekto vyštartuje po mojom kamarátovi. alebo po niekom, na kom mi záleží. vtedy by som hrýzla do všetkého naokolo.
po krku ma ešte nikto neťapkal, takže neviem...
a čo sa týka takých tých obyčajných záležitostí...také to detské "ty máš škaredé topánky!" tak aj keď sa ani nepozriem na tie jeho, tak just z princípu "ty máš ešte škaredšie! " ...tak také nie. také je fajn, na tom sa len usmejem
zalezi mi na tom, co si ostatni myslia o mojom vonkajsku. ale nazor inych na moje vnutro ma vobec nezaujima a len sa z toho smejem. nikomu nic nevraciam, ludia si to vratia sami svojou demeciou.
Zalezi mi na tom, co si o mne myslia ludia, ktorych mam rada. Uzky kruh ludi, pri nich sa snazim najviac a chcem poznat ich nazor, aby som vedela niektore veci pripadne zmenit.
Co si o mne mysli nejaky debil zo skoly, ktory ma nepozna, alebo suseda, je mi 15. Nech si myslia co chcu, ja si o nich tiez myslim svoje
A oplacujem podla toho, kto to je a ci sa mi chce. Ked dostanem nervy, tak ma ten clovek smolu ale na niektorych ludi je skoda mrhat energiou...
nejako veľmi tieto veci neriešim. vlastne, mám rada keď si ľudia myslia že som strašne divná, to sa mi darí. čo si o mne myslia susedia a pod. ma trápi len preto, že som z klebetnej dediny a nechcem aby sa nejak veľa ohováračiek dostávalo k sponzorom.
Záleží mi na tom čo si o mne ostatní myslia,ale tvárim sa že nie,je to obranný mechanizmus.
Ja som človek,ktorý sa proste potrebuje prezentovať,a miluje keď ho ľudia komentujú a hovoria o ňom,lebo keď to tak nieje,tak som nešťastná.
Ale aj záleží od toho,kto mi povie niečo negatívne,ak je to nejaká nula,tak mi je to u prdele,ale ak je to niekto na kom mi záleží,niekto koho obdivujem,tak ma to zraní,a stále na to myslím.
jasne, ze hej, kazdemu na tom zalezi, sme spolocenske tvory.
a pochvala ma samozrejme vzdy od kazdeho potesi! co sa tyka kritiky... povedzme, ze chapem ludi, ktori nesuhlasia s tym, ako robim niektore veci. aj ja ked sa spatne zamyslim tak nieco by som spravil inac a nieco vobec
Je mi jedno, kto si čo o mne myslí. Väčšina ľudí si o mne myslí to zlé, lebo som úprimná a viem prejaviť svoje emócie. Keď som šťastná viem aj na ulici skákať od radosti a nech sa na mňa pozerajú jak na debila - neriešim Keď ma niekto podpichuje, tak som buď ticho, alebo to vrátim. A @simuliatko aj my tomu hovoríme Horalka
ak by mi na tom záležalo tak sa denne zožieram a som úplne nervovo mimo. sú tri druhy ľudí. ľudia čo ma obdivujú, ľudia čo mi nerozumejú a ľudia čo ma jednoducho nenávidia. čiže.. nie.
ja som aj po najmenšej urážke moc precitlivelá, tvárim sa že nič, že mi je to jedno, ale ono to v skutočnosti tak nieje a je jedno či ma uráža neznáma osoba alebo kamaráti, dotkne sa ma všetko, čo je v dnešnom svete pekne na hovno...
Je sranda podpichovanie vraciať hlavne ked ťa niekto podpichne napr štuchne do pleca alebo ti zabije po chrbte tak zabijem 5xkrát silnejšie a potom sa smejem ale smiech nie je úprimný preto to milujem vicítim záleži od ktorej osoby to schytám podla toho reagujem
záleží mi na tom čo si druhý o mne myslia, ale nie vždy súhlasím aspon si z toho niekedy niečo zoberiem.
zalezi mi na tom co si myslia ludia ktorych mam rada a ciastocne samozrejme aj cudzi ludia pokial sa vedia vyjadrit na urovni a bez zbytocneho vyryvania. co sa tyka roznych ludi z netu, od tych ma nazor nnaozaj nezaujima vacsinou su to vzdy trolly alebo neprajnici.
A k teme, idem si svoje, ale zas nemozem povedat , ze mi je uplne ukradnute co si o mne ludia myslia. Ak do mna na nete niekto rypne, nevraciam to, nema to zmysel. V reale do mna nikto nerype, ale keby rypal vratil by som mu to, lebo ako si povedal, inac by pokracoval. Inac opat musim suhlasit s @peter_piper - om
aj ano, mam to uz v tej mojej retardovanej povahe. Myslia si o mne to najhorsie lebo navonok sa chovam ako taky retardovany. Ale ludia sa velmi mylia, ak by sa vacsina ludi o mne dozvedela pravdu, niektory by padli zo stolicky. Ludia neveria v hadov, ale ziju medzi nami
zalezı a dokonca som tak paranoıdna ze cokolvek urobım - cı dobre, cı zle, tak sı myslım, dokonca som presvedcena o tom, ze ma ludıa vsade ohovaraju, takze sa velakrat cıtım medzı ludmı zle, ale na druhej strane sa pomaly ucım nad tym nezamyslat a povznıest sa nad to ı keby sı o mne hovorılı cosı zle... a ze sı hovorıa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a tlapnutie po krku my tusim nazyvame Horalka
a snažím sa byť dobrý človek a so všetkými dobre vychádzať. a útoky vraciam v prípade, že sa už neviem brániť inak.
alebo v prípade, že niekto vyštartuje po mojom kamarátovi. alebo po niekom, na kom mi záleží. vtedy by som hrýzla do všetkého naokolo.
po krku ma ešte nikto neťapkal, takže neviem...
a čo sa týka takých tých obyčajných záležitostí...také to detské "ty máš škaredé topánky!" tak aj keď sa ani nepozriem na tie jeho, tak just z princípu "ty máš ešte škaredšie! " ...tak také nie. také je fajn, na tom sa len usmejem
Čo sa týka podpichovačiek ,väčšinou som ja tá ktorá rýpe do všetkých a všetkého... Nemám problém pred veľkým " obecentstvom " vytiahnuť hocičo
Preto je mrte ľudí,čo sa ma bojí, čo do mňa radšej nezarýpe, čo ma teší...
Ak je na mňa niekto zlý,som k nemu ešte horšie. Všetko vraciam päťnásobne.
a ak mi niekto robí zle (slovne), tak správne je neoplatiť mu to...navyše, načo plytvať energiu na nejakého blbca?
ale častokrát oplatím, som asi trochu cholerická.
Co si o mne mysli nejaky debil zo skoly, ktory ma nepozna, alebo suseda, je mi 15. Nech si myslia co chcu, ja si o nich tiez myslim svoje
A oplacujem podla toho, kto to je a ci sa mi chce. Ked dostanem nervy, tak ma ten clovek smolu ale na niektorych ludi je skoda mrhat energiou...
Ja som človek,ktorý sa proste potrebuje prezentovať,a miluje keď ho ľudia komentujú a hovoria o ňom,lebo keď to tak nieje,tak som nešťastná.
Ale aj záleží od toho,kto mi povie niečo negatívne,ak je to nejaká nula,tak mi je to u prdele,ale ak je to niekto na kom mi záleží,niekto koho obdivujem,tak ma to zraní,a stále na to myslím.
ale k cudzincom sa snazim spravat slusne, lebo si nechcem zbytocne robit nepriatelov
a pochvala ma samozrejme vzdy od kazdeho potesi! co sa tyka kritiky... povedzme, ze chapem ludi, ktori nesuhlasia s tym, ako robim niektore veci. aj ja ked sa spatne zamyslim tak nieco by som spravil inac a nieco vobec
Je sranda podpichovanie vraciať hlavne ked ťa niekto podpichne napr štuchne do pleca alebo ti zabije po chrbte tak zabijem 5xkrát silnejšie a potom sa smejem ale smiech nie je úprimný preto to milujem vicítim záleži od ktorej osoby to schytám podla toho reagujem
záleží mi na tom čo si druhý o mne myslia, ale nie vždy súhlasím aspon si z toho niekedy niečo zoberiem.
Teda v prvej časti príspevku.
@normane .. slovo škaredník je popici