Čaute, mám 18 a už asi 2 roky milujem jedného profesora ktorý má 58..ja viem že to ľudia okolo mňa považujú za divné a úchylné, ale zakaždým ked ho vidím alebo onom počujem začne mi tak biť srdce...a musím tým aj dookola obťažovať moju kamarátku ktorá to
k tomu akú má profesiu sa vyjadrovať nebudem - keď skončíš školu môžeš s ním teoreticky robiť hocičo... ani k veku - je to tvoja vec s koľko ročným si chceš začať...
vyjadrím sa skôr k niečomu inému... - predpokladám, že on ťa nechce.. ak áno, tak by pre to niečo robil.. chlapi len tak nečinne nečakajú.. zvlášť v jeho veku...
a hlavne.. má manželku a deti!... je ženatý a tým pádom pre teba maximálne neprístupný... mal by byť pre teba tabu.. má ho iná žena...
snaž sa naňho zabudnúť.. aj keď to pôjde ťažko.. nič iné ti neostáva..
a nechces radsej mna?...on uz o chvilu zomrie .. a co si budeme klamat.. jeho zena je asi tiez v takom veku tak sa nediv,ze je radsej s mladou babou ako so svojou..takze o ziadne city nepojde z jeho strany.. a inak..bude rad ak sa mu postavi..
lebo je starší, inteligentný, dobre vypadá a je nedostupný a to ťa vzrušuje... keď ťa prestane učiť alebo odídeš zo školy a on zrazu bude ľahký objekt tak sa za ním ani neobzrieš.
@mielikki ale ved freud nevravel o tom, ze zena ma s otcom zly vztah ako taky
ved tam ide prave o ten kult falusu alebo ako to nazvat..dievca v urcitom veku zisti, ze nema penis, obvinuje z toho matku a vznika sexualne naviazanie sa na svojho otca..o zlom alebo negativnom vztahu som sa v jeho praci nedocital nikde
@trdelniiiq tak neviem, možno sa mi to už pletie s inými teóriami od niekoho iného (nikdy som sa o to zas tak podrobne nezaujímala), ale jednoducho tam ide o teóriu, že ak žena mala v detstve zlý vzťah s otcom, tak si podvedome hľadá náhradu inde a to vyústi v tom, že ju priťahujú omnoho starší. Možno to ale vravel Sigmund, prípadne to na neho nadväzuje, lebo si to neprotirečí s tým, čo si napísal
@mielikki mm, tak lebo ten oidipovsky komplex inac prebieha u chlapca, inac u zeny..
u zeny je do urciteho veku klasicke naviazanie sa na matku, dokym nezisti fakt, ze matka "dovolila" kastraciu dcery (v symbolickom zmysle) a zavidi muzovi penis..tak sa jej zaujem a sexualna naviazanost prenasa na otca, a tym moze na zaklade tohto defektu vidiet u starsich muzoch potencionalneho partnera a pocitovat k nim pritazlivost
ale o tom, ze ma negativny vztah s otcom som nenasiel nikde..skor ten fakt, ze sa postavila negativne k matke, za dovolenie, uz spominanej kastracie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
vyjadrím sa skôr k niečomu inému... - predpokladám, že on ťa nechce.. ak áno, tak by pre to niečo robil.. chlapi len tak nečinne nečakajú.. zvlášť v jeho veku...
a hlavne.. má manželku a deti!... je ženatý a tým pádom pre teba maximálne neprístupný... mal by byť pre teba tabu.. má ho iná žena...
snaž sa naňho zabudnúť.. aj keď to pôjde ťažko.. nič iné ti neostáva..
(V podstate to teraz robím i ja, a to si myslím, že Freud bol totálny úchyl
ved tam ide prave o ten kult falusu alebo ako to nazvat..dievca v urcitom veku zisti, ze nema penis, obvinuje z toho matku a vznika sexualne naviazanie sa na svojho otca..o zlom alebo negativnom vztahu som sa v jeho praci nedocital nikde
u zeny je do urciteho veku klasicke naviazanie sa na matku, dokym nezisti fakt, ze matka "dovolila" kastraciu dcery (v symbolickom zmysle) a zavidi muzovi penis..tak sa jej zaujem a sexualna naviazanost prenasa na otca, a tym moze na zaklade tohto defektu vidiet u starsich muzoch potencionalneho partnera a pocitovat k nim pritazlivost
ale o tom, ze ma negativny vztah s otcom som nenasiel nikde..skor ten fakt, ze sa postavila negativne k matke, za dovolenie, uz spominanej kastracie
nebudem sa hádať, vravím, nevyznám sa v tom
nemala si niekedy v detstve veľmi blízky vzťah so starým otcom alebo niečo podobné ? Možno vďaka tomu vyhľadávaš takýchto starých pánov...