Prosim poradte. Kamoska sa bezhlavo zamilovala do jedneho slovenskeho spevaka.
Je od nej o 7 rokov starsi, ona ma 15 a on 21. Je nestastna, lebo ho ma tak rada, ze nechce nikoho ineho, ako jeho, aj ked vie, ze sa asi nikdy nedaju dokopy. Ako jej vy
Nevysvetľuj jej to, nechaj ju tak. Veď aj to patrí k dospievaniu a puberte, byť zamilovaný do niekoho, koho aj tak nikdy nebudeš mať. Treba mať svoje idoly, svoje platonické lásky. Ono ju to prejde ja samo.
hej moja kamaratka je zblaznena do Tokio hotel no vlastne do Billa z tej skupiny, sniva o nom kazdu prestavku pocuva ich pesnicky,ide na ich koncert,celu izbu ma s nim polepenu........
Nechaj tak ona raz pochopi ked bude este starsia jej to dojde ze je velky dvovod preco nemozu byt spolu!!!!nechaj to tak
aj mna by zaujimalo aky spevak ale myslim, ze v takom veku je to normalne ked sa dakto buchne do spevaka ci spevacky a vsade si lepi jeho obrazky...neboj to ju prejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
inak uz mi je z niektorych indiwiduii waazne do placu =D
ja ti poradím daj jej facku alebo daj si facku, opi sa, začni drogovať, len prosím ťa bezhlavo nikoho nemiluj lebo bez hlavy sa ani pusa nedá dať pa
Nechaj tak ona raz pochopi ked bude este starsia jej to dojde ze je velky dvovod preco nemozu byt spolu!!!!nechaj to tak
len tak z haluze nam napis co to je za spevaka
za druhe kamoske povedz ze je pica a nech ide pozerat rozpravocky