Prosim ta, ja sa pacim vsetkym. Vyzeram jak Edward Norton a mám charizmu Bena Afflecka. Zakaznicky v obchode musel vynasat ochrankar po zaplateni, bo sa nechceli pohnut od pultu odomna.
Uz ked som bol kojenec tak ma sexualne obtazovala sestricka na porodnici. Prsli to vyšetrovať dve policajtky a skončilo to tým, že som v prvých dňoch života prišiel o panictvo pri hromadnom sexe v ktorom som bol jediny muž. Potom som si zapalil prvú cigaretu, ktorá mi dodala sexepílu ešte viac a začali mi potom podliehať aj muži...
Skúšal som už všetko. Ostrihať sa podľa hrnca, zjazviť si tvár, potieral som si genitálie nervovým sprejom, no nemalo to žiadny úspech. Byť v mojej koži, je strašné prekliatie...
ja som nikdy nevedela, keď som sa niekomu páčila, že sa mu páčim, ibaže o mne si vždy všetci chlapi, na ktorých som bola milá, mysleli, že sa mi páčia (z toho celkom usudzujem, že chlapi sú v tomto dosť mimo)
Ked to niekedy vidím, tak rozmýšľam, ako sa niekomu môže páčiť osoba ako ja, a väčšinou počas toho rozmýšľania urobím nejakú fakt retardáciu, že ostanú už len tí fakt silní
@obsession no, asi hej
Co ja viem , co je rozpravanie , online, ci v realite? ... ja neviem spoluziacky , spolupracovnicky, a mimo toho 3 ale to si nemozem pametat kolko ...
Nemyslel som to tak vazne ten komentar. Samozrejme ze nic neocakavam. A ci by som tomu uveril ... asi ano, ale potom sa zase sklamal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
aj by to mohol mať na čele napísané, aj tak nevidím
(ale nejak často sa nepáčim, takže to často neriešim )
mne kym to niekto sam otvorene nepovie, tak si len myslim, ze je mily
aj ked som s baby daddym isla na prve rande, tak som sa s kamoskou hadala, ze to nie je rande
.
.
.
.
.
Áno ja viem , bol to vtip
A nie, nevidim to vobec, absolutne nie. A este sa to ani nestalo.
Koľko žien / dievčat sa s tebou teda už rozprávalo ?
Uz ked som bol kojenec tak ma sexualne obtazovala sestricka na porodnici. Prsli to vyšetrovať dve policajtky a skončilo to tým, že som v prvých dňoch života prišiel o panictvo pri hromadnom sexe v ktorom som bol jediny muž. Potom som si zapalil prvú cigaretu, ktorá mi dodala sexepílu ešte viac a začali mi potom podliehať aj muži...
Skúšal som už všetko. Ostrihať sa podľa hrnca, zjazviť si tvár, potieral som si genitálie nervovým sprejom, no nemalo to žiadny úspech. Byť v mojej koži, je strašné prekliatie...
Co ja viem , co je rozpravanie , online, ci v realite? ... ja neviem spoluziacky , spolupracovnicky, a mimo toho 3 ale to si nemozem pametat kolko ...
Nemyslel som to tak vazne ten komentar. Samozrejme ze nic neocakavam. A ci by som tomu uveril ... asi ano, ale potom sa zase sklamal
Na druhú stranu: aj keď to niekto povie, nemusí to byť pravda aj ked to može byt aj vidieť. Ludia často klamú a ani si neuvedomujú ako často.