mam 3 naj.kamosky.silviu katku a simu.silvia a sima chodili s jednym chalanom.jedna s nim chodila 2 roky a druha 5 mesiacov.vzdy som im vtahu pomahala..stale som ich udobrovala...a boli mi obaja za to vdacny..oboch som si vypola ked blo terba pomohla im.
Mam 3 naj kamosov. Dve kamosky Danku a Klarku a este kamosa Martina. Martin by ti na to povedal, ze by ti malo byt jedno, co na to Sima, s cim by ale Danka nesuhlasila. Ona je take mierumilovne stvorenie, takze by ti urcite neradilo robit nieco proti kamaratke. Aj Klarka si mysli, ze Sima to urcite pochopi, ze svojmu srdiecku rozkazat nemozes. Alebo, ako zas tvrdi Evicka - kamaratka Dankinej kamaratky - tak Sime nic nehovor. Aspon bude vzruso. Ale si si naozaj ista, ze sa mu pacis? Pretoze bratranec Martinovho byvaleho spoluziaka kamaratky si mysli, ze je to len tak a nic to nemusi znamenat...
mala by si si pohovorit s kamoskou, nechat ju prist na to, ze sa ti paci, uvidis ako zareaguje, ci sa bude vyzgierat, alebo ju trafi mrtvica...potom, ak bude vyzerat pobavene spytaj s ajej, ci ta za to zabije....a uvidis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
n1 ondy