keďže bývam v podstate s cudzími, tak kúpeľku pre istotu vždy, wcko sa nám nedá, ale nestalo sa nikdy za tú dobu, čo som tu, že by tam niekto vbehol. a keď som doma, tak nikdy.
Na wc nemáme zámku, v kúpeľni sa nezamykám, lebo je tak malá, že keď som tam, už sa tam ďalší človek nezmestí. Teda iba keď som v sprche, a to mi nevadí, keď tam niekto vojde, veď sprcha je tak či tak za "stenou".
Ale inak dvere do kúpeľne máme počas sprchovania vkuse otvorené kvôli plynovému kotlu ktorý zohrieva vodu a keď je tam para a vlhko tak zvykne ten plameň zhasnúť a potom nejde teplá voda a plyn smrdí na celý dom Tak preto máme dvere otvorené aby tá para šla do kuchyne
na wc nie, keď sa kúpem, mám rada otvorené, aby som z izby počula hudbu, ale dakedy matka dosť často otravuje, ta sa zamknem a keď máme návštevu, tak sa snažím vždy, lebo raz sa mi stalo, že mi tam vletela tetka kuká na mňa, neže by odišla
Peťko ja nedokážem milovať ženu, necítim ku ním žiadnu lásku,
zobrať si nejaku by nebol problém, aj dieťa by som urobil, to by bolo už to najmenšie, lenže to nie je láska, cit, život, bola by to odo mňa najväčšie svinstvo čo by som urobil žene, ktora by nikdy v živote nebola naplnena mojou láskou...
nie som panchart, aby som konal takéto skutky, Boh je mojím svedkom, že som gay a nikdy by som to nespravil...
Kedysi som bola naučená zamykať sa v kúpeľni hneď ako som do nej vošla (fakt, pre väčšie dobro), čiže najprv bol môj spolubývajúci dosť vykoľajený, že som sa zamykala aj keď som si povedzme že išla iba umyť zuby.
no, hlavný dôvod toho všetkého je, že moja matka nechápe intímne súkromie (ak také vôbec je - a keď nie, malo by ) a je schopná sledovať ma pri zavádzaní tampónu.. -.-
ja som sa poslednou dobou zacala zamykat lebo vacsine ludi okolo mna je jedno ze som v sprche alebo na wc a ked vojdu nechaju mi dvere otvorene a potom je v kupelni zima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
u seba sa momentálne nezamykám, lebo žijem sama, ale pokiaľ bývam v byte ešte s niekým, tak sa automaticky zamykám.
raaz na hotely som sa nezamkol bo som bol sam, aj to prisla pokojska
Ešte dva mesiace *rozplače sa a ide sa ľutovať*
Ale inak dvere do kúpeľne máme počas sprchovania vkuse otvorené kvôli plynovému kotlu ktorý zohrieva vodu a keď je tam para a vlhko tak zvykne ten plameň zhasnúť a potom nejde teplá voda a plyn smrdí na celý dom Tak preto máme dvere otvorené aby tá para šla do kuchyne
a keď príde vždy vzdychne, filip, filip....
no je smutná, že jej nemôžem dať vnuka .........filip
a ked je u nas mkamkalaska, bezne pred sebou sereme
Peťko ja nedokážem milovať ženu, necítim ku ním žiadnu lásku,
zobrať si nejaku by nebol problém, aj dieťa by som urobil, to by bolo už to najmenšie, lenže to nie je láska, cit, život, bola by to odo mňa najväčšie svinstvo čo by som urobil žene, ktora by nikdy v živote nebola naplnena mojou láskou...
nie som panchart, aby som konal takéto skutky, Boh je mojím svedkom, že som gay a nikdy by som to nespravil...
filip
dúfam ale že som ťa netoto...nenahneval...
Ale teraz sa už takmer nezamykám