Nie, lebo od toho nemáme kľúče ale asi by som sa zamykala len tak, pre svoj lepší pocit, napr. u rodičov mám vlastné WC, a tam sa zamykam vždy, hoci tam nikto iný nikdy nechodí sila zvyku
@meiram@2 ešte som nevidel u niekoho čo som bol na návšteve, že by do kúpeľne alebo wécka nemal dvere. To je rarita, to potom nevoláte návštevy, či ako?
máme také zaťahovacie dvere. nejdu zamknuť a je mi to jedno, nechcem uplne aby ma videl holit si nohy a tie take veci, ale tak snáď neni kokot aby mi liezol do sprchy ne
@thunderstorm@priekala Novostavba. Kúpili sme masívne dvere, ale boli úplne zlé, tak sme ich museli reklamovať. > Boli krivé, boli v nich diery, jedny mali jazýček naopak... Zárubne manžel namontoval, tie boli dobré, akoby ich nerobili tí istí diletanti.
Ani na wc nemáme dvere. Na návštevu chodí pravidelne iba jeden človek (ešte neprišiel gauč) a keď tu je, tak ciká/me aj bez dverí.
Plánujeme namiesto nich kúpiť drahšie dvere, ale predtým musíme zaplatiť gauč a kuchyňu.
Inak nám vôbec nechýbajú. Bývame od decembra a dosť sme si zvykli na to, že nezavadzajú.
Nezamykame, nevidime v tom dovod, ked tam nahodou chceme klud, tak si to povieme a respektujeme sa. Beztak si sprchu v naprostej vacsine davame spolu..
Nie. A jeden z dôvodov je aj to, že čo keď sa náhodou pošmyknem vo vani a budem potrebovať pomôcť, alebo naopak… proste príde mi to zbytočne. Navyse nelozime si zbytočne navzájom do kúpeľne, keď tak si zaklopeme.. ale aj tak mame záves na vani.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ani na wc nemáme dvere. Na návštevu chodí pravidelne iba jeden človek (ešte neprišiel gauč) a keď tu je, tak ciká/me aj bez dverí.
Plánujeme namiesto nich kúpiť drahšie dvere, ale predtým musíme zaplatiť gauč a kuchyňu.
Inak nám vôbec nechýbajú. Bývame od decembra a dosť sme si zvykli na to, že nezavadzajú.