Zamysleli ste sa niekedy hlbšie nad tým,čo bude po smrti?
Niektorí veria v reinkarnáciu.Podľa mňa je to najzmyselnejšie riešenie.Prevtelíš sa a žiješ ako niečo iné.Niektorí /ako ja/ veria v nebo a peklo,hoci predstava že niekde zotrváte na večnosť,že sa to nikdy neskončí je strašná.Sú aj takí čo vôbec neveria na
Rozmýšľate nad blbosťami a veríte len čomu chcete veriť, teda sa rozhodujete na základe pocitov. A vaše pocity sú NIČ, aby sme sa rozumeli. Prírodné zákony neodrbete vaším chcením žiť večne.
ja sa zamyslím a zistím že budem voňať fialky zospodu asi cca pol roka pokial ma nezožerú červíky alebo druhá možnosť kremácia ale to by bolo horšie lebo by som bol vysypaný boch vie kde a len by som znečisťoval prostredie
@fabuloustxx blbosť, taký hnijúci jedinec môže znečistiť spodné vody a dané miesto na niekoľko stovák rokov znehodnotiť tak, že tam nikto nebude chcieť v budúcnosti nič stavať.
Kremácia je najlepšie a najekologickejšie riešenie.
už sa nad tým nezamýšľam,lebo ako dieťa som mala z toho menšie depky... verím v to,že sa stretnem s tými,ktorí túto Zem opustili. A ak nie, tak budem veľmi sklamaná, pretože to jediné mi príde najmožnejšie. Ak bude proste NIČ ako napr. pri anestézii tak neviem..aj tak o tom asi nebudeme vedieť.
každý tu rieši či bude nič a niečo ale nikto nebere to nič ako naozajstné nič skrátka že vaša duša ostane priviazaná k telu niekolko tisíc rokov utrpenia aj to je možnosť posmrtného života tak isto ako vrátenie sa k blízkym a večné šťastie
Mal som kamaráta,ktorý sa zaoberal regresnou hypnózou pomocou ktorej prinútil médium aby sa prenieslo do niektorého z minulých životov.Bolo to veľmi zaujímavé ale nejak ma to nepresvedčilo.Bál som sa dať zhypnotizovať,takže som sa nikdy nedozvedel čím alebo čo som bol.Ale nikto z hypnotizovaních ľudí neboli v minul. živote niečím iným napr. zvieraťom atď.Vždy boli len ľudia rôznych rás a spol. postavení ale len ľudia.Škoda že kamarát už nežije možno by som to vyskúšal.
pre mňa je to ten, ako píšeš ty, najhorší koniec, a občas z toho mávam síce strašné stavy úzkosti, ale to, že je niečo po smrti mi príde ako čistý výmysel zo strachu. Nelogický.
@leoooo R.A : Moody - prečítala som ju jedným dychom....pri niektorých tých výpovediach budeš cítiť, že sú falošné, ale niektoré ťa prinutia rozmýšľať....mne utkvela v pamati jedna myšlienka z tej knihy, s ktorou som sa úplne stotožnila....myšlienka je to skôr univerzálna, dá sa použiť na všetko, čo ľudský mozog nevie a nedokáže pochopiť....
buď ma zožerú červy a mikroorganizmy ak by ma náhodou pochovali normálne, alebo keďže sa chcem nechať spáliť, tak snáď navštívim nejakú peknú krajinu.. a čo bude s mojím vedomím, to sa nechám prekvapiť.. nie je sa kam ponáhľať, na každého príde čas
zamýšľal som sa nad tým, cca v období cca od 12tich do 20tich rokov, pomerne veľmi intenzívne a takmer každodenne, a došiel som k záveru že jediná logická a zmysluplná možnosť je reinkarnácia.
Modzog funguje ako obrovská sieť počítačov v ktorej každá modzgová bunka je ako jeden počítač, čo sa stane keď odpojíš počítače od energie?
Prestanú pracovať, stratia údaje ktoré sa neuložili. Spojenia buniek sa rozpadnú (rozloží sa modzog) a je nepoužitelný. Po smrti nenasleduje nič, maximálne koniec našej existencie. O ničom nevieš, nič ťa netrápi, netrápi ťa ani to, že ťa nič netrápi lebo modzog je nefunkčný.
Sme to isté ako počítačová sieť v biologickom prevedení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
preto sa to snažím obmedziť
Kremácia je najlepšie a najekologickejšie riešenie.
Prestanú pracovať, stratia údaje ktoré sa neuložili. Spojenia buniek sa rozpadnú (rozloží sa modzog) a je nepoužitelný. Po smrti nenasleduje nič, maximálne koniec našej existencie. O ničom nevieš, nič ťa netrápi, netrápi ťa ani to, že ťa nič netrápi lebo modzog je nefunkčný.
Sme to isté ako počítačová sieť v biologickom prevedení.