tazko povedat ja pocuvam od rapu cez repete hity a podobne az po punk , pop , house a vsetko ale hlavne ten rap a punk alebo co to vlastne je a Horkyze Slize je asi moja najoblebunejsia skupina
mám rada velmi toho vela... žánre až tak enriešim...riešim konkrétne kapely/hudobníkov... a podľa nálady....
keď som nútená špecifikovať čosi len na jedno čosi tak Nine Inch Nails
Neselektujem to striktne podla zanru ze toto je toto to nebudem pocuvat ale napr taky metal a podobne nepocuvam vobec inak si vypocujem hocico. Ale co pravidelne pocuvam je rep,ked idem na diskoteku tak aj tie diskotekove veci a pacia sa mi aj zanre jak je dnb ze proste elektricka hudba ci ako to nazvat. Ci uz take tie chillove dnb songy alebo nakladacky a tiez v poslednom case ak chcem nieco pocuvat dlhsie a nema ot byt rap pustim si nejaky TRAPovy mix.Inak "kapiel" pocuvam vela ale dam take co som v poslednom case pocuval napr kendricka lamara cely album ma popici tento: Good Kid, m.A.A.d. City
alebo tiez som nedavno narazil zasa na gorillaz tak som si aj ich pustal, BIG,NAS cz/sk reperi a napr aj GLEB zo sk sa mi lubi jaku hudbu robi. Tolko z mojej strany moj momentalny prehlad
rock-punk rock, hard rock, pop-rock, punk, punk rock..
bon jovi, beatles, aerosmith, nirvana,FF,james blunt (fakt krasne balady ma, myslim ze za velmi light pop rock sa to da pocitat), ac dc, green day, sex pistols..
post-hardcore, metalcore, screamo, deathcore, emocore, punk-rock, pop-punk, rock.. to je tak asi nejaký základ ale vypočujem si v podstate hocijaký žáner ak sa v ňom nájde dobrý song
a obľúbená kapela - Alesana - ale zaradiť ich do jedného žánru sa proste nedá
Čo sa týka rocku,tak mám rád napríklad Kabát,Queen alebo Guns and Roses,z reggae hudby môžem Soldiers of Jah Army alebo Damiana Marleyho a z bluesu Buddy Guy,Joe Bonamassa alebo Gary Clark.
punk rock, punk, rock, hard rock, alternativa... system of a down, offspring, klasiky ako aerosmith, kiss, bon jovi, guns, bla bla
ale co je zaujimave, zacala som ficat na jednej reggae kapele O_o
väčšinou počúvam metalcore, deathcore ale kludne si vypočujem aj rock a pod. .. obľúbenú kapelu momentálne nemám ale kedysi som zbožňovala three days grace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale momentálne fičím na post-punku
Ale počúvam viac menej všetko...
nemám obľúbený
možno tak inklinujem k niektorým viac a niektorým menej
keď som nútená špecifikovať čosi len na jedno čosi tak Nine Inch Nails
alebo tiez som nedavno narazil zasa na gorillaz tak som si aj ich pustal, BIG,NAS cz/sk reperi a napr aj GLEB zo sk sa mi lubi jaku hudbu robi. Tolko z mojej strany moj momentalny prehlad
bon jovi, beatles, aerosmith, nirvana,FF,james blunt (fakt krasne balady ma, myslim ze za velmi light pop rock sa to da pocitat), ac dc, green day, sex pistols..
ale to fakt len vynimocne
rap-2pac, eminem, 50 cent
pop-jackson
a obľúbená kapela - Alesana - ale zaradiť ich do jedného žánru sa proste nedá
Woods, Fossil Collective, Julian Plenti... je ich na tony
ale prevažne počúvam Oi a SKA..
ale co je zaujimave, zacala som ficat na jednej reggae kapele O_o
Crossover Thrash- The Exploited, GBH
Hardcore Punk- Black Flag
Punk Rock- Sex Pistols