Dajme tomu že existuje nejaká vyššia civilizácia ktorá nás pozoruje , rozhnevá sa matka príroda predstavte si čo chcete. Myslíte si že si my ľudská rasa zaslúžime totálne vyhladenie?
@barky keby existuje taka civilizacia co by nas dokazala vyhladit ako nic a cestuje vesmirom tak by ucite dokazala obnovit uplny ekosystem planety pripadne teraformovat inu planetu, vsak je ich milion dalsich....
@mefistofel do pičéééé ja skapem hádam je zjavné že som napr tú vyššiu civilizáciu napísal ako príklad.. pod tým sposobom vyhladenia si predstav kludne že aj do nás najebe kométa ja sa pýtam či si zaslúžime zmiznúť z povrchu zemského
ale dajme tomu že si ma správne pochopil aj keby tá civilizácia dokázala obnovi ekosystém nemá logiku aby tam ostali paraziti.či ked ti krti rozjebú kúsok zahrady aj ked máš ešte obrovskú plochu zas tam všetko posadíš nanovo a necháš ich tam? nechápem
podla mna ano..existuje aj niekolko teorii, kde sa pod zemou rozumie gaia, a priroda ako zijuci organizmus, takze ak ludstvo bude pokracovat dalej tak, ako to je teraz, priroda sa ho moze zbavit ako skodlivy druh
@mefistofel za tých niekoľko miliard rokoV! by nás možno pohltilo Slnko.. ty len stále odbiehaš od konkrétnej odpovede takže zastreliť sa môžeš akurát tak ty Mne to skôr z toho príde že veríš že aj po nejakom reštarte by sa vyvinulo niečo ako my takže beznádej je v tvojom srdci
samozrejme, že by sme si to zaslúžili, a samozrejme, že k tomu aj skôr či neskôr dospejeme a samozrejme, ako príslušník ľudskej rasy môžem zo svojho skromného obmedzeného pohľadu na svet/vesmír povedať, že bez nás by to proste nebolo ono
@barky vsak vidim aky su ludia okolo mna a ake rozne nezmysli si vytvaraju aby mohli kontrolovat ludi. "Modra Krv", Nabozenstva atd. Ludia si to vymysleli aby mohli ovladat inych ludi.... a urcite za tych milion rokou ked napriklad: by sa z prasata vyvinul volaky humanoid tak urcite by boli velmi podoby ako ludia.
A "matka priroda" dokaze zniest vela a vráti ti presne tolko isto ako dostane, planete neublizia ludia az tak, ale ublizia len sami sebe, takze ked nechces ublizovat sebe tak neublizuj planete. Planete je jedno ci ma -200 alebo +500°C. Zivot sa tam udrzi aj tak aj ked v inej forme.
A nase slnko bude svietit este niekolko miliard rokou takze to neni az taky problem ten cas....
takze nevidim dovod na zanik... pokial sposobime zanik same sebe tak sme si ho zasluzili ak nie tak nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale dajme tomu že si ma správne pochopil aj keby tá civilizácia dokázala obnovi ekosystém nemá logiku aby tam ostali paraziti.či ked ti krti rozjebú kúsok zahrady aj ked máš ešte obrovskú plochu zas tam všetko posadíš nanovo a necháš ich tam? nechápem
ako cakat niekolko miliard rokou dokym sa vyvinie dalsia rasa a budu robit presne to iste ako ludia...
opice su neni az tak o moc lepsie, takze aj opice vyhladit lebo si nezasluzia zit?
jednoducho to je evolucny pokrok ze vsetky tvory co si zacinaju uvedomovat seba tak su sebecke a hlavne su spiny... teda nie vsetci ale vacsina.....
chcel som Lukáško k téme niečo popísať ......filip
A "matka priroda" dokaze zniest vela a vráti ti presne tolko isto ako dostane, planete neublizia ludia az tak, ale ublizia len sami sebe, takze ked nechces ublizovat sebe tak neublizuj planete. Planete je jedno ci ma -200 alebo +500°C. Zivot sa tam udrzi aj tak aj ked v inej forme.
A nase slnko bude svietit este niekolko miliard rokou takze to neni az taky problem ten cas....
takze nevidim dovod na zanik... pokial sposobime zanik same sebe tak sme si ho zasluzili ak nie tak nie...
ak si spôsobíme totálne vyhladenie bude to znamenať že sme si ho zaslúžili.
ale ak si v nejakom podniku a niekto ta niekam pozve máš preňho nachystaný gramatický dotazník?